Parturi Scandic Malmen -hotellissa

Scandic Malmen ja trendikäs parturiliike MacLaren Barbers yhdistivät voimansa avaamalla hotellin aulaan klassisia parranajoja tarjoavan pop-up-liikkeen.

Parturiliikkeet kiinnostavat

Ted Andersson, Scandic Malmen -hotellin Guest Relations Manager, summaa liikkeen idean seuraavasti: Haluamme viedä palvelun uudelle tasolle ja tehdä tästä Södermalmin puheenaiheen.

Trendi on selkeä. Miesten muoti ja partatrendi ovat tällä hetkellä suositumpia kuin koskaan ja parturiliikkeet ovat tulleet jäädäkseen. MacLaren Barbers -parturiliikkeen perusti Benjamin Laws. Kun hän muutti Tukholmaan muutama vuosi sitten, hän huomasi, että kampaamoja oli kaikkialla. Aitoja amerikkalaisia parturiliikkeitä ei sen sijaan juuri ollut.

Kaikille hotellivieraillemme

Aidosta parturiliikkeestä voi saada kaikkea, mitä kuvitella saattaa - hiustenleikkuun, parran tai viiksien siistimisen, parranajon ja lämpimän pyyhkeen - ja samalla pääsee rentoutumaan rauhassa parturin tuolissa. MacLaren Barbers ei kuitenkaan ole ainoastaan parrakkaita miehiä varten, vaan parturiliikkeessä käy myös paljon naisasiakkaita.

Ilta ulkona, kiireetön aamu ja parranajo

Nyt voit yhdistää salonkikäynnin illanviettoon Södermalmilla ja yöpyä keskeisellä paikalla Scandic Malmen -hotellissa, jossa on suosittu baari. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Scandic tarjoaa vierailleen mahdollisuuden klassiseen parranajoon tai siistimiseen paikan päällä hotellilla. Salonki sijaitsee aivan Scandic Malmen -hotellin sisäänkäynnin luona Medborgarplatsen-aukiolla.

Salongin on tarkoitus jäädä hotelliin toistaiseksi tilapäiseksi pop-up-salongiksi. Alkuperäinen MacLaren Barbers sijaitsee osoitteessa Swedenborgsgatan 13.