10 % alennusta ruoasta

Viikonlopun aamiainen, brunssi tai illallinen - Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta ruoasta ravintoloissamme ja shopeissamme viikonloppuisin ympäri vuoden.Herkuttele EDULLISEMMIN

Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta ruoasta, kun syöt ravintoloissamme, ostat jotain hotellin shopista tai tilaat huonepalvelusta. Alennus on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden. Voit käyttää alennusta yöpyessäsi meillä, tai jos vain pistäydyt nauttimaan hyvän aterian. Muista esittää Scandic Friends -jäsennumerosi tai korttisi ennen kuin pyydät laskun. Alennus koskee kaikkiaan 6 henkilöä.

Jos et vielä ole Scandic Friends -jäsen, liity jo tänään!

Säännöt ja ehdot
Alennus on voimassa viikonloppuisin perjantai-aamusta sunnuntai-iltaan ellei toisin mainita. Alennus koskee nornaalihintaisia à la carte -annoksia. Alennukseen ei sisälly juomia, mutta viisi ystävääsi kuuluvat sen piiriin (koskee kaikkiaan 6 henkilöä). Alennusta ei voi yhdistää muihin erikoismenuihin, alennuksiin, pakettihintoihin tai tarjouksiin. Alennus ei ole voimassa Grand Hotel Oslo by Scandic ja Hotel Norge by Scandic -hotellien ravintoloissa.