10 % alennusta ruoasta

Viikonlopun aamiainen, brunssi tai illallinen - Scandic Friends -jäsenenä saat aina 10 % alennusta ruoasta ravintoloissamme ja Shopeissamme viikonloppuisin sekä valittuina loma-aikoina.

Nauti hyvää ruokaa mukavassa ympäristössä

Syysloman lisäetu

  • Syyslomien aikaan 12.–28.10.2018 saat 20 % alennusta à la carte -annoksista joka päivä hotelleissamme Suomessa!
  • Etu koskee myös lastenlistaa.

Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta ruoasta, kun syöt ravintoloissamme, ostat jotain hotellin shopista tai tilaat huonepalvelusta. Alennus on voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoinaVoit käyttää alennusta yöpyessäsi meillä, tai jos vain pistäydyt nauttimaan hyvän aterian. Muista esittää Scandic Friends -jäsennumerosi tai korttisi ennen kuin pyydät laskun.

Alennus koskee kaikkiaan 6 henkilöä!

Level 2, Level 3, Top Level ja Red Level -jäsenenä saat ravintolakupongin, jonka voit yhdistää 10 % alennukseen.

Jos et vielä ole jäsen, liity jo tänään!

Säännöt ja ehdot
Alennus on voimassa viikonloppuisin perjantai-aamusta sunnuntai-iltaan sekä valittuina loma-aikoina, ellei toisin mainita. Alennus ei koske lounaita tai ryhmäruokailuja. Alennukseen ei sisälly juomia, mutta viisi ystävääsi kuuluvat sen piiriin (koskee kaikkiaan 6 henkilöä). Alennusta ei voi yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin, pakettihintoihin tai tarjouksiin. Huomaa, syksyn erikoisetu koskee à la carte -menun annoksia, ellei muuta mainita.