10 % alennusta ruoasta

Viikonlopun aamiainen, brunssi tai illallinen - Scandic Friends -jäsenenä saat aina 10 % alennusta ruoasta ravintoloissamme ja Shopeissamme viikonloppuisin sekä joka päivä valittuina loma-aikoina.

Nauti hyvää ruokaa mukavassa ympäristössä

Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta ruoasta, kun syöt ravintoloissamme, ostat jotain hotellin shopista tai tilaat huonepalvelusta. Alennus on voimassa viikonloppuisin ja joka päivä valittuina loma-aikoina. Voit käyttää alennusta yöpyessäsi meillä, tai jos vain pistäydyt nauttimaan hyvän aterian. Muista esittää Scandic Friends -jäsennumerosi tai korttisi ennen kuin pyydät laskun.

Alennus koskee kaikkiaan 6 henkilöä!

Level 2, Level 3, Top Level ja Red Level -jäsenenä saat ravintolakupongin, jonka voit yhdistää 10 % alennukseen.

Jos et vielä ole jäsen, liity jo tänään!

Säännöt ja ehdot
Alennus on voimassa viikonloppuisin perjantai-aamusta sunnuntai-iltaan sekä valittuina loma-aikoina, ellei toisin mainita. Alennus koskee nornaalihintaisia a la carte -annoksia, mutta ei lounaita tai ryhmäruokailuja. Alennukseen ei sisälly juomia, mutta viisi ystävääsi kuuluvat sen piiriin (koskee kaikkiaan 6 henkilöä). Alennusta ei voi yhdistää muihin mahdollisiin erikoismenuihin, alennuksiin, pakettihintoihin tai tarjouksiin. Alennus ei ole voimassa Grand Hotel Oslo by Scandic ja Hotel Norge by Scandic -hotellien ravintoloissa.