Scandic Friends -ravintolaedut

Hyödynnä Scandic Friends -jäsenetusi ja herkuttele edullisemmin! Viikonloppuisin saat 10 % alennusta ruoasta ja lisäksi tarjoamme vaihtuvia ravintolaetuja. Ansaitset myös pisteitä majoituksen yhteydessä tekemistäsi ravintolaostoistasi.Jäsenenä herkuttelet edullisemmin

10 % alennus viikonloppuisin

Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta* ruoasta, kun syöt ravintoloissamme, ostat jotain hotellin shopista tai tilaat huonepalvelusta. Voit käyttää alennusta yöpyessäsi, tai jos vain pistäydyt nauttimaan hyvän aterian. Jos et vielä ole jäsen, liity nyt maksutta!

  • Alennus on voimassa viikonloppuisin perjantai-aamusta sunnuntai-iltaan kaikissa Scandic-hotelleissa sekä joka päivä hiihtolomalla 16.2.–10.3. ja pääsiäisen aikaan 28.3.- 7.4. hotelleissamme Suomessa.
  • Alennus koskee normaalihintaisia à la carte -annoksia ja aamiaista, mutta ei juomia.
  • Alennus koskee kaikkiaan 6 henkilöä, eli itsesi lisäksi viittä henkilöä.

Muista esittää Scandic Friends -jäsennumerosi tai korttisi ennen kuin pyydät laskun. 

*Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tarjouksiin, erikoismenuihin tai pakettihintoihin. Alennus ei ole voimassa Grand Hotel Oslo by Scandic ja Hotel Norge by Scandic -hotellien ravintoloissa.

Vaihtuvat ravintolaedut hotelleissamme Suomessa

Helmikuu

  • Jälkiruoka pääruoan yhteydessä 25 % alennuksella
  • Minttukaakao 7,80 € (hinta ei-jäsenille 9,80 €)
    Alkoholiton versio 4,80 € tai 3024 pistettä* (hinta ei -äsenille 5,80 €)

Lisäksi 10 % alennus ruoasta ravintoloissa hiihtoloman aikaan 16.2.–10.3. joka päivä viikonloppujen lisäksi.​

Vaihtuvat ravintolaedut ovat voimassa hotelliemme ravintoloissa Suomessa.

*Pisteillä maksaessa tulee majoittua hotellissa ja ravintolaostokset lisätä huonelaskulle. Halutessasi voit myös maksaa osan pisteillä ja loput rahalla. Pisteillä maksaminen on helppoa; lisää ostokset huonelaskullesi ja maksa ne haluamallasi pistemäärällä uloskirjautumisen yhteydessä.