Scandic No. 53

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Kuntoile ja virkisty

Teemme yhteistyötä paikallisen Träningspuls-kuntosalin kanssa. Hotellin vieraana olet tervetullut kuntoilemaan maksutta itsenäisesti tai ryhmätunneille.

Träningspuls-salilla treenaat hyvinvarustellussa kuntosalissa ja jossa on myös laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja cardiosta joogaan. Sali sijaitsee 600 metriä hotellista osoitteessa Klarabergsviadukten 70, aivan Tukholman Central Station -aseman vieressä.

Ota yhteyttä hotellin vastaanottoon kun haluat kuntoilla. Saat meiltä sisäänpääsykortin kuntosalille ja lisätietoa mm. kuntosalin aukioloajoista.

Huom! Kuntosali on suljettu sunnuntaisin. Lisätietoja hotellin vastaanotosta.