Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
restaurant, Park Village Bar & Brasserie, Sibirien
restaurant, Park Village Bar & Brasserie, Sibirien
Takaisin hotelliin

Ravintola

Tapaa ystäväsi tai kollegasi drinkin ääressä tai suositun teehetkemme aikana Scandic Park -hotellissa ja seuraa ihmisvilinää lasijulkisivun läpi.

Tarjoamme herkullisen hotelliaamiaisen varmistaaksemme, että päiväsi lähtee hyvin käyntiin. Myös lounas ja illallinen tarjoillaan täällä. Tilaa maukasta ruokaa rennossa tukholmalaisessa ravintolassamme, jonka näkymät ovat Humlegården-puistoon. Sunnuntaisin voit valita baariruokalistamme annosvalikoimasta. Kesäisin voit nauttia kauniista säästä ja hyvästä ruuasta Terrassen-ulkoterassillamme.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
 (Breakfast hours can differ during Bank Holidays. Please check opening hours at arrival.: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00)

Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
 (Opening hours can differ during Bank Holidays. Please check opening hours at arrival.: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Opening hours can differ during Bank Holidays. Please check opening hours at arrival.: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed)