Tekninen päivitys

Varaustoiminto ja jäsenten sisäänkirjautuminen eivät toimi tällä hetkellä. Varauksia ei valitettavasti pysty tekemään puhelimitsekaan. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan hotelliin. Yhteystiedot löydät hotellin omilta sivuilta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

restaurant, Park Village Bar & Brasserie, Sibirien
restaurant, Park Village Bar & Brasserie, Sibirien
Takaisin hotelliin

Ravintola

Tapaa ystäväsi tai kollegasi drinkin ääressä tai suositun teehetkemme aikana Scandic Park -hotellissa ja seuraa ihmisvilinää lasijulkisivun läpi.

Tarjoamme herkullisen hotelliaamiaisen varmistaaksemme, että päiväsi lähtee hyvin käyntiin. Myös lounas ja illallinen tarjoillaan täällä. Tilaa maukasta ruokaa rennossa tukholmalaisessa ravintolassamme, jonka näkymät ovat Humlegården-puistoon. Sunnuntaisin voit valita baariruokalistamme annosvalikoimasta. Kesäisin voit nauttia kauniista säästä ja hyvästä ruuasta Terrassen-ulkoterassillamme.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-11:00
 (Breakfast hours can differ during Bank Holidays. Please check opening hours at arrival.: Mon-Sun 07:00-11:00)

Lunch: Mon-Fri 12:00-17:00, Sat-Sun Closed
 (Opening hours can differ during Bank Holidays. Please check opening hours at arrival.: Mon-Fri 12:00-17:00, Sat-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Opening hours can differ during Bank Holidays. Please check opening hours at arrival.: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed)