Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Interior
Interior
Takaisin hotelliin

Atriumgårdens restaurang

Scandic Star Sollentuna -hotellin atrium-baarissa on lasijulkisivu, josta virtaava luonnonvalo luo tunnelmallisen ilmapiirin.

Ota yhteyttä

+46 8 517 264 00

Tilaa pientä purtavaa tai kevyt ateria baari-listaltamme ja rentoudu kuuman tai kylmän juoman kera. Samalla voit katsoa urheilua suurelta TV-ruudulta äskettäin uudistetussa baarissamme. Suuntaa mukavaan aulaamme juttelemaan drinkin äärelle ystävien tai työtovereiden kanssa. Kesäaikaan voit myös tilata ruokaa ja juomaa raikkaaseen ulkoilmaan terassillemme.

Baarimme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 18:00-22:00, Sat 17:00-22:00, Sun Closed