Scandic Uppsala Nord

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Scandicin Köksbaren on avattu Scandic Uppsala Nord -hotelliin! Uusi ravintolakonseptimme tarjoilee ruokaa, jollaista harvemmin näkee tienvarsiravintoloissa.

Haluamme yksinkertaisesti, että nautit. Siksi ruokalistamme on aito ja sisältää sekä suositut Scandic Klassikot -annoksemme että yksinkertaisempia ruokalajeja, joista voit nauttia samalla, kun rentoudut avotakan ääressä. Sen vuoksi kaikki kattiloista sohvakalustoon huokuu hauskaa retrotunnelmaa, joka muistuttaa historiastamme tienvarsihotellina.

Ravintola sijaitsee katutasolla, ja meillä on kesäterassi sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Tarjoilemme valikoiman luonnonmukaisesti tuotettua ruokaa.

Juhlatiloihin mahtuu jopa 350 henkilöä. Ota yhteyttä ravintolaan, jos haluat tehdä ryhmävarauksen.

Joten oletpa sitten tien päällä, asut lähistöllä tai kaipaat vain rentoa liiketapaamista, astu sisään!

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 13:30-21:30, Sat 17:30-21:30, Sun Closed
Bar: Mon-Fri 11:00-23:00, Sat 16:00-23:00, Sun Closed