Varaa

Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet
Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet Scandic Uppsala Nord, bar, moby
Takaisin hotelliin

Köksbaren-ravintola

Nauti olostasi Köksbaren-ravintolassa! Haluamme tarjota ruokaa, jonka laatuun tienvarsiravintolat harvoin yltävät.

Istuudu pöydän ääreen viihtyisässä ravintolassa tai uppoudu pehmeään nojatuoliin TV:n ääressä ja nauti herkullisesta ruoasta. Ravintola sijaitsee pohjakerroksessa. Sen terassi on avoinna kesällä, ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa. Tarjolla on laaja valikoima luomuruokaa. Jos haluat vain jotain juotavaa, on baarissa tarjolla olutta, viiniä ja muita juomia.

Tarjolla on grilliruokaa, keittoja, pastaa ja voileipiä. Tai mikset kokeilisi jotakin klassikkoannoksista: tarjolla on esimerkiksi burgereita ja caesarsalaatti. Jos kaipaat perinteisempää annosta, kysy tarjoilijalta päivän annoksesta. Lapsia varten on tietenkin oma menu ja lisäksi hauska leikkinurkkaus.

Uppoudu entisen tienvarsihotellin retrotunnelmaan samalla kun rentoudut modernilla oleskelualueella. Joten olitpa sitten tien päällä, naapurista tai kaipaat vain rentoa liiketapaamista, astu sisään!

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Hotellin juhlatiloihin mahtuu jopa 350 vierasta. Tee ryhmävaraukset ottamalla yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 06:30-09:30
Dinner: Mon-Fri 18:00-21:00, Sat-Sun Closed
 (Christmas & New Years 21.12.2020-10.01.2021: Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sun 11:00-22:00