Hotellit Uppsala

Uppsala on yksi Ruotsin neljästä suurimmista kaupungeista. Se on vilkas yliopistokaupunki vain 18 minuutin päässä Tukholman Arlandan lentoasemalta. Uppsalassa on kaksi hotelliamme, Scandic Uplandia kaupungin keskustassa ja Scandic Uppsala Nord, aivan keskustan ulkopuolella. Uppsalassa on jokaiselle jotakin, oletpa kiinnostunut historiasta, kulttuurista, ostoksista tai yöelämästä. Kävele pitkin ostoskatuja, rentoudu jossakin monista kahviloista tai vieraile Uppsalan tuomiokirkossa, joka on suurin ja korkein kirkko koko Skandinaviassa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.