Meeting room
Meeting room

Scandic Visby

Varaa kokoustila

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Takaisin hotelliin

Kokoukset ja juhlatilat

Gotlanti on täydellinen tapaamispaikka, joka tarjoaa kävijöille inspiraatiota, rauhaa ja hiljaisuutta, läheisyyttä ja terveellisen ympäristön. Scandic Visby ottaa vastaan kokoustilauksia sekä suurille että pienille ryhmille.

4.0 348 TripAdvisor -arviot

Yhteistyössä Gotlannin konferenssipalvelun, Wisby Strandin kanssa pystymme majoittamaan jopa 1 000 henkilöä. Ryhmät voivat tavata täällä rennossa ilmapiirissä ja kaikki tarvittavat mukavuudet ovat hyvin lähellä. 6 kokoustilaamme sopii enintään 85 henkilön ryhmille, ja niissä on käytettävissä internetyhteys, kuvanheitin ja fläppitaulu. Kokousisäntä on aina käytettävissä henkilökohtaista palvelua varten. Ravintolamme ovat kokoustilojen vieressä, joten voitte jaksottaa päiväänne rentouttavilla ruoka- ja virvoketauoilla.

Ravintolat ovat varattavissa myös kokouksia, juhlia tai muita tapahtumia varten. Hotellin äskettäin rakennetulla kylpyläalueella on ulkoporeallas ja saunallinen rentoutumisosasto, joka sopii ihanteellisesti pienille ryhmille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta kylpyläkokouksesta. Kylpyläalueen vieressä on kuntohuone ja suuri ulkouima-allas, joka on avoinna lämpiminä päivinä.

Järjestämme suuria kokouksia yhteistyössä Wisby Strand Congress and Event -konferenssikeskuksen kanssa, joka toimii sisäsatamassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme. Gotlanti on täydellinen tapaamispaikka, joka tarjoaa kävijöille inspiraatiota, rauhaa ja hiljaisuutta, läheisyyttä ja terveellisen ympäristön.

Lyhyiden välimatkojen ansiosta aikaa jää enemmän, joten kokouksen yhteyteen voi järjestää mukavaa toimintaa, kuten golfia, ohjatun retken tai viininmaistelua. Vaikka Gotlanti onkin saari, sinne on hyvät kulkuyhteydet. Lento mantereelta kestää 30 minuuttia ja lauttamatka noin 3 tuntia.

 • Conference and meeting
  9 9 m2 10 10 henkilöä

  Sofie

  Lähetä

 • Image missing
  12 12 m2 10-12 10-12 henkilöä

  Efferts

  Lähetä

 • Meeting room
  20 20 m2 12 12 henkilöä

  Styrelserummet

  Lähetä

 • Meeting room
  23 23 m2 10-18 10-18 henkilöä

  Linnea

  Lähetä

 • Meeting room
  44 44 m2 22-40 22-40 henkilöä

  Engströmska

  Lähetä

 • Meeting room
  114 114 m2 24-80 24-80 henkilöä

  Loftet

  Lähetä