Meeting room
Meeting room
Takaisin hotelliin

Kokoukset ja juhlatilat

Gotlanti on täydellinen tapaamispaikka, joka tarjoaa kävijöille inspiraatiota, rauhaa ja hiljaisuutta, läheisyyttä ja terveellisen ympäristön. Scandic Visby ottaa vastaan kokoustilauksia sekä suurille että pienille ryhmille.

4.0 749 TripAdvisor -arviot

Yhteistyössä Gotlannin konferenssipalvelun, Wisby Strandin kanssa pystymme majoittamaan jopa 1 000 henkilöä. Ryhmät voivat tavata täällä rennossa ilmapiirissä ja kaikki tarvittavat mukavuudet ovat hyvin lähellä. 6 kokoustilaamme sopii enintään 85 henkilön ryhmille, ja niissä on käytettävissä internetyhteys, kuvanheitin ja fläppitaulu. Kokousisäntä on aina käytettävissä henkilökohtaista palvelua varten. Ravintolamme ovat kokoustilojen vieressä, joten voitte jaksottaa päiväänne rentouttavilla ruoka- ja virvoketauoilla.

Ravintolat ovat varattavissa myös kokouksia, juhlia tai muita tapahtumia varten. Hotellin äskettäin rakennetulla kylpyläalueella on ulkoporeallas ja saunallinen rentoutumisosasto, joka sopii ihanteellisesti pienille ryhmille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta kylpyläkokouksesta. Kylpyläalueen vieressä on kuntohuone ja suuri ulkouima-allas, joka on avoinna lämpiminä päivinä.

Järjestämme suuria kokouksia yhteistyössä Wisby Strand Congress and Event -konferenssikeskuksen kanssa, joka toimii sisäsatamassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme. Gotlanti on täydellinen tapaamispaikka, joka tarjoaa kävijöille inspiraatiota, rauhaa ja hiljaisuutta, läheisyyttä ja terveellisen ympäristön.

Lyhyiden välimatkojen ansiosta aikaa jää enemmän, joten kokouksen yhteyteen voi järjestää mukavaa toimintaa, kuten golfia, ohjatun retken tai viininmaistelua. Vaikka Gotlanti onkin saari, sinne on hyvät kulkuyhteydet. Lento mantereelta kestää 30 minuuttia ja lauttamatka noin 3 tuntia.

 • 9 9 m2 8 max 8 henk.

  Sofie

 • 12 12 m2 10-12 max 12 henk.

  Efferts

 • 20 20 m2 12 max 12 henk.

  Styrelserummet

 • 23 23 m2 10-18 max 18 henk.

  Linnea

 • 44 44 m2 22-40 max 40 henk.

  Marinstugan

 • 114 114 m2 24-80 max 80 henk.

  Loftet