Hotellit Visby

Gotlanti on yksi Ruotsin suosituimmista kesäkohteista, ja hotellimme Scandic Visby sijaitsee kauniilla paikalla aivan sataman äärellä Visbyn idyllisessä kaupungissa. Visbyn keskustan keskiaikaisilta kujilta löydät kaikkea pikkuputiikeista suuriin kauppoihin, kaikki vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme. Gotlannissa on paljon tekemistä; tutki Fårötä, lähde opastetulle kierrokselle Visbyn maailmanperintökaupunkiin, rentoudu jollakin monista kauniista rannoista tai ryhdy kultturelliksi ja käy teatterissa. Perheiden suosimia paikkoja Gotlannissa ovat Kneippbyn, toiminnantäyteinen huvipuisto ja vesipuisto sekä Lummelundagrottanin luola, jossa pääset aikamatkalle 400 miljoonan vuoden päähän menneisyyteen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.