Scandic-Berlin-Potsdamer-Platz-Restaurant-breakfas.jpg
Scandic-Berlin-Potsdamer-Platz-Restaurant-breakfas.jpg Breakfast room

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Ravintolan sisustuksen vihreät ja rentouttavat sävyt ovat saaneet innoitusta pohjoismaisesta kesästä. Jos kuuntelet tarkkaan, voit kuulla linnunlaulua ja mehiläisten surinaa.

Ravintolamme tarjoaa herkullista ja ravinteikasta ruokaa. Tarjolla on monia maistuvia vaihtoehtoja, kuten Berlin Currywurst, Wiener Schnitzel, Scandic Burger sekä laaja valikoima pohjoismaisia tapaksia. Ravintolan ruokalista vaihtuu joka kuukausi, joten tiedossa on vaihtelua ja valinnanvaraa. Voit nauttia ruoasta rennossa ja viihtyisässä ympäristössä.

Otathan huomioon, että aamiainen ei sisälly hintaan Scandic Berlin Potsdamer Platz -hotellissa Early ja Flex -varauksissa. Hotellipakettimme ja muut hinnat sisältävät aina aamiaisen. Aamiaisen hinta on 12 €.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
Lunch: Mon-Fri 12:00-14:00, Sat-Sun Closed