Hotellit Berliini

Berliini on dynaaminen metropoli, joka houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta. Se on myös erinoaminen kaupunkilomakohde, jossa on nähtävyyksiä jokaiseen makuun. Kuuluisien nähtävyyksien, kuten Brandenburgin portin ja Berliinin muurin, lisäksi Berliinissä on kaikenlaista hauskaa koko perheelle, esimerkiksi AquaDom ja Sea Life -keskus sekä Legoland Discovery Centre.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Suurkaupungin vilinää Berliinissä

Berliini on turistien suosikkikaupunki. Houkuttelevan historiansa lisäksi Berliinissä on lukuisia kulttuuri- ja ostosmahdollisuuksia. Suurkaupungissa on helppo hengähtää ja nauttia raittiista ilmasta, sillä kaupungin rajojen sisällä on 161 km² metsää. Berliini on yksi Euroopan vihreimmistä pääkaupungeista, ja se on helppo uskoa, kun näet sen valtavat puistot. Berliini tunnetaan hyvin myös kattavasta elämystarjonnastaan. Nähtävyyksiä jokaiselle.

Vain muutaman metrin päässä perheystävällisestä Scandic Berlin Potsdamer Platz -hotellista sijaitsee Legoland Discovery Center. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta Berliinin-kävijät voivat vierailla kävellen historiallisilla nähtävyyksillä, kuten Brandenburger Torilla, Reichstagilla tai Siegessäulessa. Yökyöpelit saavat rahoilleen vastinetta Potsdamer Platzin ja sen lähistöllä sijaitsevassa yli 15 illanviettopaikassa. Joukossa on lukemattomia ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat jokaiselle jotain.

Jos haluat tutustua Länsi-Berliinin keskustaan Kurfürstendammin ympäristössä, käydä kasvitieteellisessä puutarhassa ja Keisari Vilhelmin muistokirkossa tai käydä ostoksilla kuuluisassa KaDeWe-ostoskeskuksessa, suosittelemme valitsemaan uusimman Scandic Berlin Kurfürstendamm -hotellimme. Kurfürstendamm on aivan hotellin sisäänkäynnin edessä – tai jos ollaan tarkkoja, se on Tauentzien, yksi Euroopan pisimmistä ostoskaduista. Täältä löytyy jokaiselle jotain. Taiteen ystävien ja kulinaristien kannattaa piipahtaa kaupungin länsipuolella sijaitsevassa uudistetussa Bikini-Haus Berlinissä ja Stilwerkissä.