Varaa

Bar
Bar
Takaisin hotelliin

Baari

Baari on ihanteellinen paikka juoman nauttimiseen niin työpäivän jälkeen kuin jälkiruoaksi ravintolaillallisen jälkeen. Kansainvälisten juomien ja huolella valikoidun viinilistan ohella keittiöstä saa pientä suolaista. Säännöllisesti järjestettävien tapahtumien ansiosta baarimme on Macherei-alueen vetonaula.

Baarin tunnelma sopii ihanteellisesti juoman nauttimiseen työpäivän tai ravintolaillallisen jälkeen, ja arkisin puolenpäivän aikaan baari toivottaa asiakkaat tervetulleeksi liikelounaalle. Lukuisien kansainvälisten juomien lisäksi tarjolla on myös erittäin hyvä valikoima viinejä, pikkusuolaista keittiöstä sekä pienpanimo-olutta. Jos sinun on vaikea valita, voit luottaa asiantuntevan baarihenkilökuntamme henkilökohtaiseen palveluun.

Tilaa on kaikille, ja kaikenikäiset nauttivat baarin viihtyisästä skandinaavisesta tunnelmasta. Toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi! Sisätilat ovat tukholmalaisten  Koncept -arkkitehtien suunnittelemat, ja viihtyisässä tunnelmassa on helppo rentoutua. 

Voit valita, haluatko  nauttia juoman baarin yhteydessä olevassa loungessa, Playful Area -alueella tai Social Stair Cases -portaikossa, jonka ansiosta baari on hotellin kulttuurikehto, sillä siellä järjestetään säännöllisesti esimerkiksi lavarunotapahtumia, puhetilaisuuksia ja elokuvailtoja. 

Ja jos haluat nauttia raikkaan juoman hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä, sisäänkirjautuminen hoituu kätevästi myös baarissa . 
 

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:00-00:00, Sun Closed

Menut