Varaa

Restaurant art Scandic München Macherei
Restaurant art Scandic München Macherei
Takaisin hotelliin

Ravintola

Ravintolassamme voit nauttia monipuolisesta valikoimasta luovia kauden annoksia, jotka valmistetaan skandinaaviseen tyyliin. Rentoudu viihtyisässä tunnelmassa kuunnellen keittiön puulämmitteisen uunin rasahtelua. Hyvällä säällä voit myös istuskella ravintolan tunnelmallisella terassilla.

AAMIAINEN, LOUNAS JA À LA CARTE 


Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi hotellin pohjakerroksessa sijaitsevaan ravintolaamme, jossa voit nauttia monipuolisista, luovista annoksista skandinaaviseen tyyliin. Aloita päiväsi aamiaisellamme, ja puolenpäivän aikaan voit nauttia jotakin lounasmenultamme. Illallisella tarjoilemme erinomaista ruokaa iltamenultamme. 
 
Niin Münchenissä kuin kaikissa muissakin Scandic -hotelleissa panostamme erityisesti tasapainoiseen menuun, jolta löytyy sekä maukkaita että terveellisiä annoksia. Runsas aamiaisemme sisältää yli 100 tuotetta, joista 40 % on luomutuotteita. Lisäksi aamiaisella tarjoillaan tietenkin reilun kaupan kahvia (GfRS Luomutuotteiden sertifioinnit: DE–ÖKO–039, DE–ÖKO–044, DE–ÖKO–006, DE–ÖKO–005, DE–ÖKO–001). 

Lounaalla ja illallisella sekä arkisin liikelounaalla tarjoilemme tuoretta ja modernia ruokaa kauden raaka-aineista. Erikoisuutemme: keskitymme kasvipohjaiseen ja luonnolliseen ruokaan, ja tavoitteemme on tarjoilla inspiraatiota lautasella! Lisäksi otamme huomioon erikoisruokavalioihin liittyvät toiveet: meiltä löydät laktoositonta maitoa, laktoositonta ja gluteenitonta leipää ja leivonnaisia ; itse valmistamiamme annoksia allergikoille. Panostamme erityisesti kauden raaka-aineisiin ja paikallisiin tuotteisiin. 


Pääset luonnollisesti nauttimaan myös ainutlaatuisesta, viihtyisästä skandinaavisesta tunnelmastamme niin baarissa kuin koko hotellissa! Valoisa ravintola lämpimine sävyineen ja tarkoin valittuine istumajärjestelyineen saa olosi tuntumaan kotoisalta.  Voit valita, haluatko ruokailla sohvan ääressä, yhteisessä pöydässä vai  perinteiseen tapaan. Hyvällä säällä voit nauttia ruokailusta myös ravintolan terassilla.

Kuten koko hotellissa, ravintolassakin on lukuisia yksityiskohtia, jotka kertovat rakennuksen tarinaa entisenä tiilitehtaana. Nauti avokeittiömme taianomaisesta tunnelmasta, ja kuuntele takkatulen rentouttavaa rasahtelua. 

Vinkkimme sinulle: kokeilethan uunituoretta leipäämme, pretzeleitämme ja focacciaa sekä tietysti herkullisia korvapuustejamme! 


Huomaa: jos olet varannut huoneen ilman aamiaista, voit lisätä sen halutessasi saapumisen yhteydessä hintaan 23 EUR / henkilö per päivä. Voit varata sen alennettuun hintaan vastaanotosta saapumisen yhteydessä. Scandicilla alle 13-vuotiaat lapset nauttivat aamiaisen maksutta. 

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Tue-Thu 12:00-14:00, Mon, Fri-Sun Closed
 (Lunch fully booked 11.-14.6.24: Tue-Thu 12:00-14:00, Mon, Fri-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed