Bileviikonloput Aulangolla

Scandic Aulangon pikkujoulukausi on täällä ja upea esiintyjäkattaus Suomen eturivin nimiä on valmiina sinua varten. Varaa majoitus parhaseen hintaan netissä ja hanki keikkaliput ennakkoon jo tänään!kylpylähemmottelua ja huippuviihdettä

Aloita ilta kylpylän hemmottelevissa poreissa ja valmistaudu oman huoneesi rauhassa. Ravintolassamme nautit herkullisen illallisen. Upea esiintyjä kruunaa onnistuneen bileillan, jonka jälkeen pääset käpertymään pehmeään petiin. Aamulla valmis runsas aamiainen odottaa!  

Kylpyläloma ja viihdeillat saman katon alla

Päivämäärä Esiintyjä Pääsyliput
la 16.12. Battle Beast Lippu.fi, 36,50 €

Ovet aukeavat klo 20. Showtime noin klo 22. Valomerkki klo 01.30.

Varaa parhaaseen hintaan

Varaa netissä Scandic Friends -jäsenalennus, saat parhaan hinnan ja parhaat edut. Jos et vielä ole jäsen, liity maksutta tästä.

Majoitushintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Kylpyläosaston vapaa käyttö majoituksen yhteydessä
  • Runsas aamiainen
  • Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Säännöt ja ehdot
Tapahtumat järjestetään Aulanko Areenalla. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Huomioithan, että mahdollinen sisäänpääsymaksu ei sisälly huonehintaan, ellei toisin mainita. Tapahtumat ovat K-18. Tapahtumassa 3 € palvelumaksu, joka maksetaan paikan päällä.

Majoitushinnat ovat voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikkina viikonpäivinä ja saat alennusta kaikista Scandicin julkisista hinnoista (Change ja Full Flex -hinnoista). Alennus ei koske yrityssopimushintoja, pakettihintoja tai varauskoodilla varattavia hintoja. Jäsenyys tulee esittää hotelliin saapuessa. Jäsenhinta on voimassa ja ansaitset majoituksestasi pisteitä kun Scandic Friends -jäsennumerosi on liitetty varaukseen koko vierailun ajan. 

Jos et vielä ole jäsen, liity maksutta netissä tai kätevästi varauksen lopussa.

Varausehdot