Takaisin hotelliin

Sauna ja wellness

Päivittäin lämpiävä esteetön sauna, tilava kuntohuone, hotellivieraille maksuton ohjelma ja Namina Wellness Span hemmotteluhoidot kruunaavat vierailusi.

Hengähdä hetki Marskin upeissa saunatiloissa tai treenaa tilavassa kuntosalissa. Marskissa majoittuessasi nautit maksuttomasta ohjelmasta. Lisäksi majoittuessasi Master Suite -huoneessa, voit tilata huoneeseesi tai saunaosastolle hemmottelevan hoidon Namina Wellness Spasta. Tutustu myös saunakokouspakettiin.

Miltä tuntuisi nauttia ihanan hemmottelevasta hieronnasta mukavasti oman hotellihuoneese rauhassa, yksin tai kaksin? Palvelu saatavilla kun majoitut Master Suite -huoneessa. Voitte myös varata saunaosastolle Wellness-illan ystäväporukan kesken tai siirtyä nauttimaan aisteja hivelevästä hoidosta ja itämaisesta tunnelmasta aivan Marskin lähelle Naminan toimipisteeseen.

Lisätiedot ja varaukset:
Namina: asiakaspalvelu@namina.fi
Marski by Scandic: marski@scandichotels.com

Tervetuloa nauttimaan löylyistä, vilvoittelemaan terassille ja dippaamaan kylmäaltaaseen keskelle Helsingin keskustaa, omalla porukalla! Marskin terassisaunan varaat omaan käyttöösi esimerkiksi työ- tai ystäväporukan virkistäytymiseen. Nautiskella ehtii pitkän kaavan kautta, sillä saunavuoro kestää 4 tuntia. Ja jos kaipuu avantoon iskee – Lumi-kylmäallas on palveluksessanne.

Lisätiedot ja varaukset:

Hotellin palvelut

Kuntohuone

Aukioloaika arkisin: 06:30 - 23:00
Aukioloaika viikonloppuisin: 06:30 - 23:00
Sauna

Sauna

Aukioloaika arkisin: 17:00 - 22:00
Aukioloaika viikonloppuisin: 17:00 - 22:00
Erillinen sauna miehille ja naisille: Kyllä