Tapahtumat ja aktiviteetit

Marski on tapahtumien keskipisteessä! Täällä nautit inspiroivasta ja majoittuville maksuttomasta ohjelmasta, live-keikoista, DJ-illoista sekä Marskin Gallerian vaihtuvista näyttelyistä.Marski Tapahtumakalenteri

Live-keikat ja DJ-illat Marskin Baarissa

Marskin Baarissa nautit raikkaita juomia hyvän musiikin säestämänä. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

to 15.6. klo 19 Thelise
pe 16.6. klo 20 Marski X Flow | DJ WUF
pe 30.6. klo 20 Marski X Flow | DJ Renaz
la 1.7. klo 20 DJ Katerina
pe 7.7. klo 20 DJ Newhouse
la 8.7. klo 20 DJ A. Myllykoski
to 13.7. klo 19 DJ Mihut Naita
pe 14.7. klo 20 Marski X Flow | Victoria
la 15.7. klo 20 DJ La Matic
pe 21.7. klo 20 DJ Timjam
la 22.7. klo 20 DJ Hannu Ikola
to 27.7. klo 19 DJ Mary Young
pe 28.7. klo 20 Marski X Flow | Laura Vartio
la 29.7. klo 20 DJ A. Myllykoski
to 10.8. klo 19 Marski X Flow | DJ Harvest

Maksuton ohjelma majoittuville vieraille

Käytössäsi on tilava kuntohuone ja hulppean saunan lempeät löylyt. Voit myös tilata maksullisia hemmotteluhoitoja huoneeseesi Namina Wellness Span hoitovalikoimasta. Lisäksi tarjoamme inspiroivaa ja majoittujalle maksutonta viikko-ohjelmaa:

 • Maanantai klo 8–9 – KAHVAKUULATREENI PUISTOSSA
  Ohjatulla ja mukaansatempaavalla tunnilla pääset nopeasti käsiksi lajin lumoihin. Suosittelemme liikunnallista vaatetusta. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Heikon sään sattuessa treeni järjestetään Marskin kuntosalilla ja mukaan mahtuu 6 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.
 • Tiistai klo 17–18 – KUNTOSALITREENI PERSONAL TRAINERIN KANSSA
  Koe liikunnan ilo yhdessä marskilaisen personal trainerin kanssa. Mukaan mahtuu 5 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.
 • Keskiviikko klo 17–18 – COREFLOW / PILATES PUISTOSSA
  Kaikille sopivan iikunnallisen mind & body -tunnin tavoitteena on parantaa kehon toimintaa tehden liikesarjoja, jotka kohottavat lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehotietoisuutta. Suosittelemme liikunnallista vaatetusta. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Heikon sään sattuessa tunti järjestetään Marskin kuntosalilla ja mukaan mahtuu 6 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.
 • Keskiviikko klo 18 – OPASTETTU KÄVELYKIERROS SATEENKAAREVAAN HELSINKIIN
  Noin tunnin kestävällä rennolla kävelykierroksella kierretään queer-Helsinkiä Tom of Finlandin jalanjäljissä. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.
 • Torstai klo 17 – HELtours OPASTETTU PYÖRÄILYKIERROS
  Nauti kotikaupungistamme elämyksellisellä ja palkitulla pyöräkierroksella HELtoursin opastamana. Mukaan mahtuu 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kierroksen kesto n. 1 h 15 min. Kokoontuminen vastaanottoon klo 17, jossa nautitaan alkoholiton alkumalja. #HELSINKIBIKETOURS
 • Torstai klo 20–24 – MARSKIN TORSTAISOUNDIT @ Marski Bar
 • Perjantai klo 17 – MARSKI x BALMUIR
  Tutustu Balmuiriin henkilökohtaisella opastuksella. Vierailuun mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Lähtö omatoimisesti hotellilta klo 16:45.
 • Perjantai klo 18 – TUKTUK TOUR
  Tutustu Helsinkiin TukTukin kyydissä. Mukaan mahtuu 4 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.
 • Perjantai klo 20–24 – MARSKIN PERJANTAISOUNDIT @ Marski Bar
 • Lauantai klo 10.30 – SAUNAJOOGA
  Suosittelemme vaatetukseksi joustavat ja mukavat joogavaatteet. Kokoontuminen aulassa.
 • Lauantai klo 20–24 – MARSKIN LAUANTAISOUNDIT @ Marski Bar
 • Sunnuntai klo 11–17 – MARSKI X Amos Rex
  Tutustu Amos Rexin Generation 2023 –näyttelyyn. Näyttelyn 50 taiteilijaa ja työparia muodostavat yhdessä rikkaan ja monimuotoisen kokonaisuuden. Keskeisessä roolissa on ennen kaikkea nuoren sukupolven kokemukset eletystä elämästä sekä pohdinnat maailman tilanteesta. Lippuja on saatavilla 5 kpl per päivä.
 • Sunnuntai klo 9–10 – PLOGGING 
  Plogging tulee yhdistelmänä ruotsin kielen sanoista jogga (juosta) ja plogga (poimia). Tämä trendaava laji kohentaa juoksuharjoituksen tehokkuutta ja monipuolisuutta sekä yhdistää ympäristöarvot harrastukseen nerokkaalla tavalla. Lenkillä pääset näkemään Helsingin nähtävyyksiä jalan, saat hyvän treenin ja teet hyvää ympäristölle. Eniten roskia kerännyt palkitaan lenkin jälkeen. Suosittelemme liikunnallista vaatetusta. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.

Marskin Galleria

Tiina Vitikainen – ”Yksisiipisten” äiti

Tiina Vitikainen on maalausta harrastava itseoppinut helsinkiläinen, joka on aina rakastanut kauneutta, värejä, ääntä ja melodioita.

''Minulle kauneus ei aina ole vain sopusuhtaa tai harmoniaa. Eihän elämäkään ole. Luovuuteni olen saanut perinnöksi isältäni ja hänen puoleltaan sukua. Kun vuonna 2020 koronavirus lukitsi kaikki kotiinsa, aloin täyttää päiviäni kokeilemalla piirtämistä ja maalaamista. Huomattuani kuinka paljon maalaaminen antoi minulle iloa, ajatuksia, ideoita ja tunteen onnistumisesta – syttyi palo, joka jatkuu edelleen. Maalaan nykyään lähes päivittäin ja siitä on tullut minulle intohimo, opetus, rakkaus ja syy olla.''

Näyttely avoinna klo 9–21 joka päivä 4.6. asti. Vapaa pääsy.

Katharina Schmidt & Krista Virtanen – "Golden Hour"

"Kultainen tunti on lyhyt ajanjakso, joka on tapahtuu noin 60 minuuttia auringonnousun jälkeen ja 60 minuuttia ennen auringonlaskua. Termiä "kultainen hetki" käytetään yleisesti myös kuvaamaan traumapotilaiden kiireellistä hoidon tarvetta. Tämä termi tarkoittaa, että sairastuvuus ja kuolleisuus vaikuttavat, jos hoitoa ei aloiteta ensimmäisen tunnin sisällä vamman jälkeen. Tämä käsite oikeuttaa suuren osan nykyisestä traumajärjestelmästämme, jonka kuka vain saattaa joutua elämässään kohtaamaan."

Avajaisissa on muotipresentaatio, jossa esillä Krista Virtasen ja Jarkko Karppisen töitä.

Näyttely avoinna klo 9–21 joka päivä 5.6.-2.7. Vapaa pääsy.

Katharina Schmidt & Krista Virtanen - Golden hour

Tulevat näyttelyt

3.7.–6.8. Jenni Mäki
7.8.–3.9. Tiina Pietiläinen
4.9.–1.10. Viola Väänänen
2.10.–5.11. Silja Alitalo
6.11.–3.12. Maj Sjö
4.12.–2.1. Anssi Ruokokoski

Marskin Baarin cocktailkoulu

Tervetuloa Marskin baarin rentoon cocktailkouluun, jossa suomalaiset suosikkicocktailit, Marskin omat klassikot tai kansainväliset klassikko-coktailit tulevat tutuksi. Cocktailkoulu on loistava startti viikonloppuun tai ohjelma syntymäpäiville, polttareihin ja pikkujouluihin tai hauska yhteinen hetki kollegoiden kesken.