Tapahtumat ja aktiviteetit

Marski on tapahtumien keskipisteessä! Täällä nautit inspiroivasta ja majoittuville maksuttomasta ohjelmasta, live-keikoista, DJ-illoista sekä Marskin Gallerian vaihtuvista näyttelyistä.Marski Tapahtumakalenteri

Majoittujien ohjelma Marskin Galleria

Live-keikat ja DJ-illat Marskin Baarissa

Marskin Baarissa nautit raikkaita juomia hyvän musiikin säestämänä. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

pe 19.4. klo 20 DJ A. Myllykoski
la 20.4. klo 20 DJ Mary Young
to 25.4. klo 19 Marski X Live! Tuomo Pee
to 25.4. klo 20 DJ A. Myllykoski
pe 26.4. klo 20 DJ Mihut Naita
la 27.4. klo 20 DJ Heidi Emilia
ti 30.4. klo 20 DJ Newhouse
pe 3.5. klo 20 DJ Matic
la 4.5. klo 20 DJ Erkko
ke 8.5. klo 19 Marski X Live! Tunnelbana
ke 8.5. klo 20 DJ A. Myllykoski
pe 10.5. klo 20 DJ Mary Young
la 11.5. klo 20 DJ Wuf
to 16.5. klo 20 DJ A. Myllykoski
pe 17.5. klo 20 DJ Timjam
la 18.5. klo 20 DJ A. Myllykoski
to 23.5. klo 19 Marski X Live! TBA
to 23.5. klo 20 DJ Das Venn
pe 24.5. klo 20 DJ Marju
la 25.5. klo 20 DJ Roberto Rodriguez
pe 31.5. klo 20 DJ A. Myllykoski
ma 3.6. klo 19 Marski X Live! TBA
to 13.6. klo 19 Marski X Live! Indra

Maksuton ohjelma majoittuville vieraille

Käytössäsi on tilava kuntohuone ja hulppean saunan lempeät löylyt. Voit myös tilata maksullisia hemmotteluhoitoja huoneeseesi Namina Wellness Span hoitovalikoimasta. Lisäksi tarjoamme inspiroivaa ja majoittujalle maksutonta viikko-ohjelmaa:

 • Maanantai klo 18 – EXTREME FINNFULNESS SAUNA X-PERIENCE
  Terassisaunamme tarjoaa yhdistelmän lämpöä ja virkistystä. Tervetuloa lempeisiin löylyihin, kattoterassilla voit myös pulahtaa Lumi Ice Therapy –kylmäaltaaseen. Saunan avaimen saat vastaanotosta. Lämpimän viileästi tervetuloa!
 • Tiistai klo 18 – OPASTETTU KÄVELYKIERROS
  Noin tunnin kierros esittelee Helsinkiä ja sen historiaa. Rennolla 2 km kävelyllä tutustutaan keskusta-alueeseen ja sen tarinoihin. Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
 • Keskiviikko klo 7–8 – MARSKI X SAUCONY RUN CLUB
  Virkistä aamuasi ja lähde mukaan Saucony Run Clubin järjestämälle yhteislenkille. Lenkille voit lainata Sauconyn huippuja testikenkiä. Testikengät saatavuuden mukaan. Kokoontuminen aulassa klo 6.45.
 • Torstai klo 11–20 – MARSKI X Amos Rex
  Tutustu Amos Rexin näyttelyyn. Taide liikuttaa tai on liikuttamatta meitä tavoilla, joita emme itsekään aina oikein ymmärrä, saati osaa sanoittaa. ’Musta tuntuu, toistaiseksi’ on Amos Rexin ensimmäinen museon kokoelmia näin laajasti esittelevä näyttely ja se menee teosten kautta tunteisiin. Lippuja saatavilla rajoitettu määrä per päivä.
 • Torstai klo 20–24 – MARSKIN TORSTAISOUNDIT @ Marski Bar
  Joka toinen viikko.
 • Perjantai klo 17 – MARSKI x BALMUIR
  Tutustu Balmuiriin henkilökohtaisella opastuksella. Vierailuun mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Lähtö omatoimisesti hotellilta klo 16:45.
 • Perjantai klo 20–24 – MARSKIN PERJANTAISOUNDIT @ Marski Bar
 • Lauantai klo 10.30 – SAUNAJOOGA
  Suosittelemme vaatetukseksi joustavat ja mukavat joogavaatteet. Kokoontuminen aulassa.
 • Lauantai klo 20–24 – MARSKIN LAUANTAISOUNDIT @ Marski Bar

Marskin Galleria

Näyttelyt ovat avoinna joka päivä hotellin -1 kerroksessa. Vapaa pääsy.

Saana Vähä-Kouvola – Garden of Love
1.4.–5.5.

"Inspiroidun maalatessani erilaisista sisäisistä tunnemaailmoista, luonnosta sekä ihmisyydestä. Maalaan intuitiivisesti sitä, mikä kussakin hetkessä tuntuu oikealle. Taidenäyttely "Garden of Love" on kokoelma teoksia, jotka heijastelevat erilaisia rakkauteen liittyvää tunteiden kirjoa. Taiteeni on usein monitulkintaista, ja haluankin jättää jokaiselle vapauden nähdä teokset omasta näkökulmastaan."

Tulossa:

6.5.–2.6. Laura Dahlqvist & Saara Paulasalo – Mirablis

Meriä ja mantereita. Metsiä ja myötätuulia. Tunnelmia ja tuntemuksia. Ihmeellisiä ihanuuksia.

Taidenäyttely, joka vie katsojan elämän ihanuuden ja ihmeellisyyden äärelle. Näyttely kietoo yhteen kahden naistaiteilijan tulkinnat mielen syötteestä, elämän kauneudesta ja ihmeistä tarjoten tilaisuuden pysähtyä hetkeksi arjen kiireiden keskellä. Näyttelyssä jokainen voi löytää ihmeitä ympäröivästä maailmasta, niin suurissa kokonaisuuksissa kuin pienissä yksityiskohdissakin.

Laura Dahlqvist on markkinoinnin opiskelija ja taiteilija Helsingistä. Dahlqvistin teokset kertovat elämän kauneudesta ja sen monimutkaisista kudelmista. Hänen maalauksissaan näkyy elämän ihmeiden hienovarainen punos, joka kietoutuu arkipäivän tapahtumiin. Dahlqvist tuo esille kauneuden eri muotoja ja antaa katsojalle tilaisuuden pysähtyä hetkeksi elämän herkkyyden ja monimuotoisuuden äärelle.

Saara Paulasalo työskentelee taiteilijana ja toimintaterapeuttina Jyväskylässä. Paulasalon teokset ovat maisemallista ja abstraktia kuvitusta ympäröivästä maailmasta sekä taiteilijan omista tunteista ja kokemuksista. Hänen maalauksensa tarjoavat katsojalle mahdollisuuden sukeltaa syvälle ajatusten ja tunteiden virtaan. Taiteen ja terapiatyön kautta hän rohkaisee uteliaisuuteen elämän ja luovuuden äärellä.

Mirabilis-näyttelyssä voit antaa taiteen viedä sinut matkalle mielen maisemiin ja elämän kudelmien ihmeelliseen maailmaan.

3.–30.6. Susanna Iivanainen
1.7.–4.8. Minttu Polso
5.8.–1.9. Maria Windschuttel
2.–29.9. Johanna Kangasharju
30.9.–3.11. Olavi Klinov
4.11.–1.12. Juuso Korpi
2.12.–5.1. Tiina Salovalta