Tapahtumat ja aktiviteetit

Marski on tapahtumien keskipisteessä! Täällä nautit inspiroivasta ja maksuttomasta ohjelmasta, DJ-illoista sekä Marskin Gallerian vaihtuvista näyttelyistä.Tapahtumat ja aktiviteetit

Maksuton ohjelma majoittuville vieraille

Käytössäsi on tilava kuntohuone ja hulppean saunan lempeät löylyt. Voit myös tilata maksullisia hemmotteluhoitoja huoneeseesi Namina Wellness Span hoitovalikoimasta. Lisäksi tarjoamme inspiroivaa viikko-ohjelmaa:

 • Maanantai klo 15.00 – ALLAS SEAPOOL UINTI
  Nappaa vastaanotosta liput ja nauti ihanan rentouttavasta uinnista aivan Kauppatorin kupeessa! Lippuja saatavilla 5 kpl/päivä.
 • Tiistai klo 16.00 – TAPAA TAITEILIJA
  Tutustu Marskin galleriassa olevien taideteosten taiteilijan! Hän on paikalla klo 16.00–17.00 kertomassa itsestään ja töistään! Sijainti hotellin -1 kerroksessa.
  klo 17.00 – MARSKI X BALMUIR

  Tutustu Balmuiriin henkilökohtaisella opastuksella. Vierailuun mahtuu 10 ensimmäistä. Lähtö vastaanotosta klo 16:45.
 • Keskiviikko klo 17.00 – HELTOURS OPASTETTU PYÖRÄILYKIERROS
  Nauti kotikaupungistamme elämyksellisellä ja palkitulla pyöräkierroksella HELtoursin opastamana. Mukaan mahtuu 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kierroksen kesto n.1h 45min. #HELSINKIBIKETOURS
 • Torstai klo 16.30 – KANSALLISMUSEO VIERAILU
  Tutustu Suomen historiaan opastetusti Suomen Tarina -näyttelyn kautta. Pääset myös ihailemaan maisemia Kansallismuseon tornista! Aloitus museon aulasta.
 • Perjantai klo 17.00 – MARSKI X BALMUIR
  Tutustu Balmuiriin henkilökohtaisella opastuksella. Vierailuun mahtuu 10 ensimmäistä. Lähtö vastaanotosta klo 16:45.
 • Lauantai klo 10.30 – SAUNAJOOGA
  Päälle joustavat ja mukavat joogavaatteet. Sijainti hotellin -2 kerroksessa.

Lisätiedot ja varaukset: Concierge tai vastaanotto. Maksuton viikko-ohjelma vain majoittuville vieraille. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Marskin Baari

Koronapassi – voidaksemme palvella vieraitamme terveysturvallisesti edellytämme vierailtamme koronapassin klo 17.00 jälkeen 29.11. alkaen. 

Viikonloppuisin Marskin Baarissa nautit raikkaita juomia hyvän musiikin säestämänä. Tapahtumat ovat maksuttomia.

 • Perjantai klo 18.00 – MARSKIN PERJANTAISOUNDIT
 • Lauantai klo 18.00 – MARSKIN LAUANTAISOUNDIT

Marskin Galleria

Marski X Marianna Raikkala: Pure Imagination

Marianna Raikkala (s. 1993) on helsinkiläinen taiteilija, jonka rakkaus kuvataiteeseen ja uuden luomiseen on syntynyt jo lapsuudessa. Voimakkaissa teoksissaan Marianna etsii jatkuvasti tasapainoa tekstuurin, sekä valon ja varjon kontrastien välille. Mariannan teokset ovat täysin abstrakteja, mutta vietettyään lapsuutensa luonnon ja meren äärellä teoksista voi löytää näistä aiheista tuttuja elementtejä.

Mariannalle tärkein yksityiskohta hänen teoksissaan on jättää katsojille jotain ajateltavaa. ”Koen onnistuneeni erityisesti silloin, kun katsoja voi löytää teoksestani jotain omaa ja puhuttelevaa.”

Näyttely on esillä 30.12.2021 asti ja avoinna joka päivä hotellin -1 kerroksessa klo 9.00-21.00. Vapaa pääsy.

Marskin Baarin cocktailkoulu

Tervetuloa Marskin baarin rentoon cocktailkouluun, jossa suomalaiset suosikkicocktailit, Marskin omat klassikot tai kansainväliset klassikko-coktailit tulevat tutuksi. Cocktailkoulu on loistava startti viikonloppuun tai ohjelma syntymäpäiville, polttareihin ja pikkujouluihin tai hauska yhteinen hetki kollegoiden kesken.