Tapahtumat ja aktiviteetit

Marski on tapahtumien keskipisteessä! Täällä nautit inspiroivasta ja majoittuville maksuttomasta ohjelmasta, live-keikoista, DJ-illoista sekä Marskin Gallerian vaihtuvista näyttelyistä.Marski Tapahtumakalenteri

Live-keikat ja DJ-illat Marskin Baarissa

Marskin Baarissa nautit raikkaita juomia hyvän musiikin säestämänä. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

pe 29.9. klo 20 DJ Newhouse
la 30.9. klo 20 DJ A. Myllykoski
to 5.10 klo 19 Marski Live! Tunnelbana
to 5.10. klo 20 DJ A. Myllykoski
pe 6.10 klo 20 DJ A. Myllykoski
la 7.10. klo 20 DJ Heidi Emilia
pe 13.10. klo 20 DJ Roberto Rodriguez
la 14.10. klo 20 DJ Katerina
to 19.10 klo 19 Marski Live! Milla Heart – levyjulkkarit
to 19.10. klo 20 DJ Mihut Naita
pe 20.10. klo 20 DJ Marju
la 21.10. klo 20 DJ Matic
pe 27.10. klo 20 DJ Wuf
la 28.10. klo 20 DJ A. Myllykoski
pe 3.11. klo 19 DJ A. Myllykoski
la 4.11. klo 19 DJ Heidi Emilia
to 9.11. klo 19 DJ A. Myllykoski
to 9.11. klo 20 Marski Live! Sofi Merone
pe 10.11. klo 19 DJ Katerina
la 11.11. klo 19 DJ Marju
pe 17.11. klo 19 DJ Mihut Naita
la 18.11. klo 19 DJ Matic
to 23.11. klo 19 DJ Timjam
pe 24.11. klo 19 DJ Roberto Rodriguez
la 25.11. klo 19 DJ A. Myllykoski
ti 5.12. klo 19 Marski Live! VANNI
to 14.12. klo 19 Marski Live! Thilia Tamminen ja Tuomo Uusitalo
to 11.1. klo 19 Marski Live! Gemma

Maksuton ohjelma majoittuville vieraille

Käytössäsi on tilava kuntohuone ja hulppean saunan lempeät löylyt. Voit myös tilata maksullisia hemmotteluhoitoja huoneeseesi Namina Wellness Span hoitovalikoimasta. Lisäksi tarjoamme inspiroivaa ja majoittujalle maksutonta viikko-ohjelmaa:

 • Maanantai klo 18 – OPASTETTU KÄVELYKIERROS
  Tämä noin tunnin kierros esittelee lyhyesti Helsinkiä ja sen historiaa. Rennolla 2 km kävelyllä tutustutaan keskusta-alueeseen ja sen tarinoihin. Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
 • Tiistai klo 17–18 – KUNTOSALITREENI PERSONAL TRAINERIN KANSSA
  Koe liikunnan ilo yhdessä marskilaisen personal trainerin kanssa. Mukaan mahtuu 5 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.
 • Keskiviikko klo 7–8 – MARSKI X SAUCONY RUN CLUB
  Virkistä aamuasi ja lähde mukaan Saucony Run Clubin järjestämälle yhteislenkille. Aamujuoksuissa on lainattavissa Sauconyn huippuja testikenkiä. Testikengät saatavuuden mukaan. Kokoontuminen aulassa klo 6.45.
 • Torstai klo 17 – HELtours OPASTETTU PYÖRÄILYKIERROS
  Nauti kotikaupungistamme elämyksellisellä ja palkitulla pyöräkierroksella HELtoursin opastamana. Mukaan mahtuu 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kierroksen kesto n. 1 h 15 min. Kokoontuminen vastaanottoon klo 17, jossa nautitaan alkoholiton alkumalja. #HELSINKIBIKETOURS
 • Torstai klo 20–24 – MARSKIN TORSTAISOUNDIT @ Marski Bar
 • Perjantai klo 17 – MARSKI x BALMUIR
  Tutustu Balmuiriin henkilökohtaisella opastuksella. Vierailuun mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Lähtö omatoimisesti hotellilta klo 16:45.
 • Perjantai klo 18 – TUKTUK TOUR
  Tutustu Helsinkiin TukTukin kyydissä. Mukaan mahtuu 4 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.
 • Perjantai klo 20–24 – MARSKIN PERJANTAISOUNDIT @ Marski Bar
 • Lauantai klo 10.30 – SAUNAJOOGA
  Suosittelemme vaatetukseksi joustavat ja mukavat joogavaatteet. Kokoontuminen aulassa.
 • Lauantai klo 20–24 – MARSKIN LAUANTAISOUNDIT @ Marski Bar
 • Sunnuntai klo 9–10 – PLOGGING 
  Plogging tulee yhdistelmänä ruotsin kielen sanoista jogga (juosta) ja plogga (poimia). Tämä trendaava laji kohentaa juoksuharjoituksen tehokkuutta ja monipuolisuutta sekä yhdistää ympäristöarvot harrastukseen nerokkaalla tavalla. Lenkillä pääset näkemään Helsingin nähtävyyksiä jalan, saat hyvän treenin ja teet hyvää ympäristölle. Eniten roskia kerännyt palkitaan lenkin jälkeen. Suosittelemme liikunnallista vaatetusta. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kokoontuminen aulassa.

Marskin Galleria

Viola Väänänen – ''Garden Bursting Into Life'' 1.10. asti

Sipoolaislähtöinen Viola Väänänen asuu ja työskentelee Jyväskylässä. Taiteilija maalaa akryyliväreillä abstraktia taidetta kankaalle maanläheisillä sävyillä ja muodoilla. Näyttely 'Garden Bursting Into Life' esittelee taiteilijan kokemuksia ja tulkintaa elämästä luonnosta inspiroituvien muotojen ja värien saattelemana.

"Toivon maalausteni tuovan katsojalle iloa ja voimaa sekä uusia näkökulmia. Tunnen onnistuneeni, kun katsoja voi nähdä maalauksissani jotain omaa ja itseään puhuttelevia asioita, joiden ääreen voi palata aina uudelleen ja uudelleen". -Viola Väänänen

Näyttely avoinna klo 9–21 joka päivä 4.9.–1.10. Vapaa pääsy.

Tulevat näyttelyt

2.10.–5.11. Silja Alitalo
6.11.–3.12. Maj Sjö
4.12.–2.1. Anssi Ruokokoski

2.10.–5.11. Silja Alitalo – 'When I started to live again" 

Hengitä, katsele, kuuntele. Tunne, mitä ympärillä on. Näyttely on oodi luonnolle, sen moninaisuudelle ja ihmeellisyydelle. Alati muuttuville väreille, tekstuureille ja muodoille, jotka herättävät eloon.

"Making art gives me feeling of being alive". Olen Silja Alitalo (s.1987) porilainen nykytaiteilija. Taiteellisuus on ollut vahva osa elämääni pienestä pitäen. Olen ollut aina parhaimmillani luodessani jotain uutta, jossa saan käyttää kekseliäisyyttäni. Maalaan abstraktia taidetta sekatekniikalla kankaalle, puulle sekä ääniä vaimentavalle akustiikkapohjalle.

Teen taidetta intuitiolla ja rakastan abstraktin taiteen mahdollisuuksia ja vapauden tunnetta, jossa voit vapaasti luoda juuri sellaista, mitä itse haluat. Voit olla juuri sinä. Kun maalaan, kaikki muu ympäriltäni katoaa.Taiteessa minua kiehtovat erilaiset tekstuurit sekä yksityiskohdat, joihin saan inspiraatiota luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Jokaiseen teokseen sisältyy paljon tunteita. Taiteessa päästät irti pieniä palasia sydämestäsi, joita sijoitat jokaiseen tekemääsi projektiin. Pystyn samaistumaan ihmisten tunnetiloihin ja se tekee työstäni todella koskettavaa.

www.siljart.fi, instagram: artby.siljart" -Silja Alitalo

Marskin näyttely, Silja Alitalo

Marskin Baarin cocktailkoulu

Tervetuloa Marskin baarin rentoon cocktailkouluun, jossa suomalaiset suosikkicocktailit, Marskin omat klassikot tai kansainväliset klassikko-coktailit tulevat tutuksi. Cocktailkoulu on loistava startti viikonloppuun tai ohjelma syntymäpäiville, polttareihin ja pikkujouluihin tai hauska yhteinen hetki kollegoiden kesken.