Varaa

scandic helsinki hub ravintola Il Centro
scandic helsinki hub ravintola Il Centro scandic helsinki hub Ravintola Il Centro scandic helsinki hub ravintola il centro
Takaisin hotelliin

Trattoria Il Centro

Tervetuloa nauttimaan ravintolan italialaisista herkuista ja napolilaistyylisistä pizzoista hyvien viinien kera. Sisäpihan ihastuttavalla terassilla sekä lasitetun terassin lämmössä nautit raikkaita juomia ja ravintolan herkkuja rennossa tunnelmassa.

Houkutteleva ravintolamaailma kutsuvasti katutasolla toivottaa niin hotellivieraat kuin kaupunkilaiset tervetulleiksi nauttimaan rentoja ravintolaelämyksiä puiston reunalla, kaupungin sykkeessä.

Trattoriamme menulta löydät antipasteja, pastaa, risottoa, grillin antimia sekä vegaanisia annoksia ja pizzauunissamme paistuvat napolilaistyyliset pizzat. Makeanhimon taltutat piccolo-jälkiruualla, joka on erikoisuutemme. Baarissa ravintolan keskellä on tarjolla raikkaita juomia sekä mm. herkullisia cocktaileja, locktaileja ja mocktaileja.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden sekä valittuina loma-aikoina. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Coworking-menu on saatavilla arkisin klo 11–15 sekä ravintolan aukioloaikoina. Tilaukset Conference loungesta sekä ravintolan aukioloaikoina ravintolasta.

Aukioloajat

Aukioloajat
Illallinen: Ma-pe 17:00-23:00, la 16:30-23:00, su Suljettu
 (Keittiö sulkee 1 tunti aiemmin) : Ma-pe 17:00-23:00, la 16:30-23:00, su Suljettu)