Ravintola Meripaviljonki
Ravintola Meripaviljonki Ravintola Meripaviljonki Paasitornin ravintolat Paasin Kellari Paasin Kellari

Scandic Paasi

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Hotellin yhteydessä toimii useita laadukkaita ravintoloita, joten valinnanvaraa riittää ja nälkäisenä ei kulmilta tarvitse lähteä.

Perinteikkäässä Juttutupa-ravintolassa voit viettää rentoa iltaa livemusiikkia kuunnellen. Ravintola Graniittilinna loistaa hillityllä tyylikkyydellään tasokkaan ruoka- ja viinitarjontansa myötä. Erikoisuutena puuhiiligrillissä valmistettavat annokset. Eläintarhanlahden uusin tulokas on kelluva kala- ja äyriäisravintola Meripaviljonki. Täällä voit nauttia kapunkinäkymästä suurista panoramaikkunoista. Ravintolat sijaitsevat hotellin vieressä ja niiden palveluista vastaa Graniittiravintolat.

Scandic Friends -alennus ei koske Meripaviljongin sunnuntaibrunssia.

Hotellin aamiainen tarjoillaan 1950-luvun henkeen toteutetussa Paasin Kellarissa. Tiesithän, että olet tervetullut runsaalle aamiaisellemme, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 18,50 €/hlö.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la-su 07:30-10:30