Pikkujoulut makusi mukaan

Pikkujouluillan Scandic Laajavuoressa kruunaa viihdyttävä ohjelma ja herkullinen pikkujoulubuffet. Pikkujoulut voidaan myös räätälöidä juuri tarpeesi mukaan!PIKKUJOULUT scandic laajavuoressa

Valmiit pikkujouluiltakokonaisuudet sisältävät maittavan ruoan lisäksi myös viihdyttävää ohjelmaa, ja ovatkin varsin mainio vaihtoehto vaikkapa yrityksesi pikkujouluihin.

Teatteri-illat

Teatteri Eurooppa Neljä esittää: Royal Revyy -illat

Hyvät naurut ja parhaat musat on taattu! Tunnetun, paikallisen ammattiteatterin hulvaton pikkujoulushow-kokonaisuus pitää sisällään 45 min musiikki- ja sketsipitoisen Royal Revyy -esityksen sekä kaksi 45 min monipuolista live-musiikkisettiä.

Show-illat: la 9.12.

Bilebändi-ilta

Tanssilattian lämmittää trubaduuri Toivo Susi, ja tunnelman nostaa kattoon energinen bilebändi Gringo. Nyt juhlitaan!

Show-ilta: pe 8.12.

Hinta

Pikkujouluiltojen hinta 69 € sis. narikan, ohjelman sekä joulun herkkuja talon maistuvasta joulubuffetista. Tutustu pikkujoulubuffet-menuun alta.

VARAA VUODEN 2023 PIKKUJOULUT MAKUSI MUKAAN

Edessä on kaikkien aikojen pikkujoulukausi! Suosituimpia juhlatiloja varataan nyt vilkkaasti, joten kannattaa toimia heti. Monipuoliset hotellimme Jyväskylässä tarjoavat sopivat puitteet kaikenlaisiin pikkujouluihin. 

Avullamme löydät varmasti sopivan vaihtoehdon ja järjestelyt hoituvat suunnittelusta toteutukseen helposti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

Varaukset ja lisätiedot

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teidän juhlanne! Ryhmävaraukset arkisin myyntipalvelustamme +358 300 870 883 (0,26 €/min + pvm/mpm) tai sales.finland@scandichotels.com. Muina aikoina suoraan hotellista +358 144 581 009 tai laajavuori@scandichotels.com.

Pikkujoulut voidaan myös räätälöidä juuri tarpeesi mukaan!

Majoitus

Varaa pikkujoulumajoitus nettisivuiltamme parhaaseen hintaan ja nauti hyvistä yöunista sekä runsaasta aamiaisesta.