Varaa

Esiintyjät ja artistit tapahtumaasi

Ammattimaiset juontajat ja puhujat, valovoimaiset esiintyjät ja huippubändit kruunaavat tilaisuuden ja nostavat tunnelman kattoon.

vaikuttavaa sisältöä tilaisuuteesi

MySpeaker - huippupuhujat ja juontajat 

Yhteistyökumppanimme puhujatoimisto MySpeaker on auttamassa luomaan räätälöidyn, vaikuttavan ja korkealaatuisen puhujasisällön sekä auttamassa löytämään juuri oikean ammattimaisen juontajan tapahtumaasi.

MySpeaker on Suomen johtava ja Pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhujatoimisto. Edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä ja motivoivia ammattipuhujia. Pohjoismainen tiimimme koostuu kokeneista ja tunnetuista puhuja-alan ammattilaisista. Luomme vaikuttavan puhujasisällön niin tapahtuma-alan ammattilaisten tuotantoihin, kuin yrityselämän erilaisille tapahtumillekin.

Lisätietoa yhteistyökumppaniltamme +358 40 513 4358 tai scandic@myspeaker.fi

Superstar Agency - kotimaiset suosikkiesiintyjät

Valitse kotimaisia korkealuokkaisia artisteja, juontajia tai koomikkoja tilaisuuteesi, oli kyseessä sitten asiakastapahtuma, lanseeraustilaisuus, vuosijuhla, pikkujoulut, vaikuttajatapahtuma, avajaiset, kutsuvierastilaisuus, sidosryhmätapahtuma, henkilöstötapahtuma tai vaikka messutapahtuma.

Oikein valittu esiintyjä tekee hyvästä tilaisuudesta erinomaisen ja erinomaisesta unohtumattoman. Yhteistyökumppanimme Superstar Agency räätälöi tapahtumaasi sopivan esiintyjän ja luo vieraillesi ikimuistoisia elämyksiä.

Saatavilla kaikkiin Suomen Scandic-hotelleihin.

Lisätietoa yhteistyökumppaniltamme Superstar Agencylta +358 40 582 4431 tai scandic@superstar.fi

Varaa

Ota yhteyttä kokousmyyntiimme saadaksesi tarjouksen kumppaneiltamme +358 300 870 888 (0,26 €/min + pvm/mpm) tai meeting.fi@scandichotels.com