Teatteriloma Lappeenrannassa

Hotellimme Lappeenrannassa sijaitsee keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kesäteatterista. Tutustu kesäteatterin ohjelmistoon ja varaa teatteriloma meiltä!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Viihdettä ja kulttuuria lappeenrannassa

Tyylikäs Scandic Patria sijaitsee kätevästi Lappeenrannan keskustassa, lähellä satamaa. Tutustu Lappeenrannan teatterin ohjelmistoon ja varaa ikimuistoinen teatteriloma!

Kuva: Mika Haaranen

Ohjelmistossa

  • Lokki alk. 157 €/2hh/vrk
  • Hiirenloukku alk. 157 €/2hh/vrk
  • Puhtaana Käteen alk. 157 €/2hh/vrk
  • Villit vuodet alk.  €/2hh/vrk

Saatavilla myös yhden hengen paketteja.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Liput valitsemaasi näytökseen
  • Runsas aamiainen
  • Wi-Fi
  • Hotellin kuntohuoneen käyttö
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Voimassa

3.2.-19.5.2018 teatterin esitysaikoina.

Varaa

Varaa suoraan Scandic Patriasta puh +358 5677511 (valitse valikosta vaihtoehto 5, vastaanotto) tai sähköposti patria@scandichotels.com

Hintaselitys
Hotellipaketti on voimassa 3.2.-19.5.2018 teatterin esitysaikoina. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa Scandic Patria -hotellissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.