Kylpylä Scandic Eden Nokia

Valoisalla, 1500 m2 kylpyläosastolla on vesiliukumäkiä niin hurjille kuin pienemmillekin vesipedoille, aaltoallas, porealtaita, paljon erilaisia hierovia pisteitä sekä ulkoallas. Kylpylän käyttö sisältyy hotellivieraiden majoitushintaan.Kylpylän aukioloajat ja info

22.4.–23.5.2024 kylpylässä on vuosihuolto, jolloin kylpyläosasto ei ole käytössä. Avaamme jälleen 24.5. klo 15.

Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee upea kylpyläosastomme. Kylpylässä voit nauttia myös juomia ja pientä purtavaa – asiakkaitamme palvelee allasbaari Pool Market ja kesäaikaan Eden Beach -alue. Tarjolla on myös monipuolinen valikoima vesiliikuntatunteja sekä uimaopetusta. Kylpylän vapaa käyttö sisältyy hotellivieraiden majoitukseen.

Aukioloajat

Hotellivieraat Päiväkävijät
maanantai–perjantai 8.00–21.00 8.00–21.00
lauantai 8.00–21.00 10.00–21.00
sunnuntai 8.00–20.00 10.00–20.00

Allasosasto sulkeutuu puoli tuntia aikaisemmin.

Ikärajat

Alle 10-vuotiaat allasosastolle vain aikuisen seurassa. Kylpylässämme 7 vuotta täyttäneet lapset käyttävät oman sukupuolen mukaisia puku-, pesu- ja saunatiloja.

Altaat ja saunat

Liukumäet

Liukumäkiä löytyy monenlaisia. Perheen pienimmille on useita erilaisia mäkiä, villeimmille hurjia pitkiä liukuja, joista toisessa, osittain ulkona kiemurtelevassa mäessä lasketaan renkailla.

Porealtaat

Kylpylässä on 3 poreallasta, joista yksi on hekumallisen lämmin, 37-asteinen kuuma-allas. Hierovia putouksia, suihkuja ja virtoja löytyy useita allasosaston eri puolilta. Kokeile myös virkistävää kylmäallasta. 

Aaltokone

Tasatunnein, kun kuulutus kajahtaa, kannattaa suunnata pääaltaaseen, kun aaltokone käynnistyy. Virran vietäväksi voi antautua myös virtaavassa joessa. Aurinkoisella säällä ilahduttaa ulkoallas auringonottotuoleineen ja terasseineen.

Allas Veden lämpötila Syvyys
Iso allas +30–32° C jopa 160 cm (syvenee hitaasti)
Ulkoallas +27–28° C 140 cm
Lasten altaat +32° C 15-25 cm
Porealtaat +32° C  
Kuuma-allas +37° C  
Kylmä-allas +10° C  

Altaiden vesien keskimääräinen kokonaisklooripitoisuus kaikissa altaissa on noin 1 mg / 1 l vettä. Ulkoaltaan pakkasraja on -10 astetta. Rengasliukumäen pakkasraja on -20 astetta.

Saunat

Saunoja arvostaville tarjoamme hemmottelua: kokeile perinteistä saunaa, tunnelmallista höyrysaunaa tai matalalämpöistä hemmottelusaunaa keijujen kera.

Voit myös kokeilla infrapunasaunaa, jonka lämpösäteillä on monia terveydellisiä vaikutuksia. Lämpösäteet vilkastuttavat verenkiertoa ja samalla kehon hapensaanti paranee ja kehon solut saavat lisää ravintoaineita. Hikoilun mukana poistuvat kuona-aineet ja muut elimistöön kertyneet myrkyt.