Kylpyläosasto

Valoisalla, 1500 m2 kylpyläosastolla on vesiliukumäkiä niin hurjille kuin pienemmillekin vesipedoille, aaltoallas, porealtaita, paljon erilaisia hierovia pisteitä sekä ulkoallas.

Avaamme uudistuneena maaliskuussa 2020!

Hotelli ja kylpyläosasto on suljettu uudistustyön vuoksi ja avataan uudistuneena maaliskuussa, mutta on jo varattavissa.

Virkistävä allasloma

Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee upea kylpyläosastomme. Kylpylässä voit nauttia myös juomia – asiakkaita palvelee allasbaari Bahia ja kesäaikaan Eden Beach -alue. Tarjolla on myös monipuolinen valikoiman vesiliikuntatunteja sekä uimaopetusta. Kylpylän vapaa käyttö sisältyy hotelliasiakkaiden majoitukseen.

Allasosasto sulkeutuu 30 min ennen kylpylän sulkemista.

Altaat ja saunat

Liukumäet

Liukumäkiä löytyy monenlaisia. Perheen pienimmille on useita erilaisia mäkiä,  villeimmille vesipuistoilijoille hurjia pitkiä liukuja, joista toisessa, osittain ulkona kiemurtelevassa mäessä lasketaan renkailla.

Porealtaat

Kylpylässä on 3 poreallasta, joista yksi on hekumallisen lämmin, 37-asteinen kuuma-allas. Hierovia putouksia, suihkuja ja virtoja löytyy useita allasosaston eri puolilta. Kokeile myös virkistävää kylmäallasta. 

Aaltokone

Tasatunnein, kun kuulutus kajahtaa, kannattaa suunnata pääaltaaseen, kun aaltokone käynnistyy. Virran vietäväksi voi antautua myös virtaavassa joessa. Aurinkoisella säällä ilahduttaa ulkoallas auringonottotuoleineen ja terasseineen.

Allas Veden lämpötila Syvyys
Iso allas +30–32° C jopa 160 cm (syvenee hitaasti)
Ulkoallas +27–28° C 140 cm
Lasten altaat +32° C 15-25 cm
Porealtaat +32° C  
Kuuma-allas +37° C  
Kylmä-allas +10° C  

Altaiden vesien keskimääräinen kokonaisklooripitoisuus kaikissa altaissa on noin 1 mg / 1 l vettä. Ulkoaltaan pakkasraja on -10 astetta. Rengasliukumäen pakkasraja on -20 astetta.

Saunat

Saunoja arvostaville Scandic Eden Nokia tarjoaa hemmottelua: kokeile perinteistä saunaa, ihanan kosteaa trooppista saunaa tai tuoksullaan hurmaavaa tuoksusaunaa.

Erillistä maksua vastaan voit kokeilla infrapunasaunaa, jonka lämpösäteillä on monia terveydellisiä vaikutuksia. Lämpösäteet vilkastuttavat verenkiertoa ja samalla kehon hapensaanti paranee ja kehon solut saavat lisää ravintoaineita. Hikoilun mukana poistuvat kuona-aineet ja muut elimistöön kertyneet myrkyt.

Infrapunasaunan hinnat

  • Kylpyläkäynnin yhteydessä 5 €/hlö
  • Ilman kylpyläkäyntiä 10 €/hlö
  • 10 kerran kortti 90 €/hlö

Infrapunasaunan hinta sisältää 30 min saunomisen, pyyhkeen ja virkistävän vesipullon.