Varaa

Ravintola Torilla
Ravintola Torilla
Takaisin hotelliin

Ravintola Torilla

Yhdistämme pohjoismaiset maut, kotimaiset raaka-aineet ja kuumimmat trendit jännittäviksi kokonaisuuksiksi, joita voit myös jakaa ystävien kanssa. Valitse huikeiden ja modernien kasvisannosten kumppaniksi grillistämme pala parasta lihaa, lähituotettua kanaa tai raikasta kalaa.

Teemme kaiken mahdollisen voidaksesi vierailla luonamme turvallisesti. Jos haluat syödä mieluummin huoneessasi, voit tilata edellisenä iltana take away -aamiaisvaihtoehtomme ja ravintolan aukioloaikana kaikki annoksemme mukaan vietäväksi.

Iltaisin ja viikonloppuisin ravintolamme kabinetteineen palvelee sekä hotellin asukkaita että kaupunkilaisia. Ravintolan voi myös varata yksityiskäyttöön.

Kesäisin ravintola laajenee suositulle sisäpihan terassille, jossa on tarjolla ravintolan laaja ruoka- ja juomalista. Aurinko paistaa terassille aamupäivästä iltapäivään asti. Käynti hotellin kautta.

Tiesithän, että olet tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 19 €/hlö.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la-su 07:30-11:00
Lounas: Ma-su Suljettu
 (Joululounas 20.-22.12.2021 klo11-14, varaukset hotellista: Ma-su Suljettu)

Illallinen: Ma-la 17:00-21:30, su Suljettu
Baari: Ma-la 17:00-21:30, su Suljettu