Varaa

Ravintola
Ravintola
Takaisin hotelliin

Ravintola Bord

Nauti herkullinen lounas ja illallinen uudessa, tyylikkäässä ja tunnelmallisessa ravintolassamme. Meillä viihdyt, tulit sitten yksin tai suuremmalla seurueella.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Tämänhetkisestä poikkeustilanteesta johtuen hotellin ravintola on väliaikaisesti suljettu. Aamiaisbuffetin sijaan tarjolla on take way -aamiainen ja shopistamme voit ostaa ruoka- ja juomatuotteita.

Nauti herkullinen illallinen uudessa, tyylikkäässä ja tunnelmallisessa ravintolassamme. Rennon ravintolan sydämenä toimiva pitkä pöytä on aina katettuna. Ruokalistalta löytyy klassikoita, rentoja suosikkeja sekä suussa sulavia jälkiruokia. Paikallisia herkkuja kaipaaville on tarjolla lappilaisia makuja perinteisellä sekä modernilla otteella. 

Ravintolan Deli on pistäytymispaikka lounaalle, kahville tai lasilliselle viiniä. Delistä nappaat mukaasi erikoiskahvin, salaatin sekä suolaista tai makeaa purtavaa.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-su Suljettu
 (Aamiainen To Go ainoastaan: Ma-su Suljettu)

Lounas: Ma-su Suljettu
Illallinen: Ma-su Suljettu
Café: Ma-su Suljettu