Pyynikki & Pispala

Pyynikin metsä- ja järvimaisemissa voi viettää lomaa luonnonhelmassa, mutta vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Pyynikin upeat maisemat

Kuvaoikeudet: Visit Tampere/ Laura Vanzo & Jari Mäkinen

Ulkoilumahdollisuudet Pyynikillä ovat loistavat läpi vuoden, ja lähiseudulla riittää tekemistä. Pyynikin näköalatorniin kannattaa piipahtaa kuuluisalle munkkikahville ja ihastella tornista Tampereen maisemia.

Pispala

Pispalan portaat kuva mostphotos

Pispalan pitkissä puuportaissa voit suorittaa tehokkaan porrastreenin upeissa maisemissa. Rajaportin saunassa pääsee heittämään löylyä Suomen vanhimmassa julkisessa saunassa ja siitä voi jatkaa vaikka lähiöravintola Pispalan Pulteriin syömään. 

Scandic Rosendahl sijaitsee Pyynikin rannalla upeissa järvimaisemissa.