Pyynikki & Pispala

Pyynikin metsä- ja järvimaisemissa voi viettää lomaa luonnonhelmassa, mutta vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Varaa kesän lomayöt 20 % alennuksella

Varmista parempi kesä Scandicissa! Scandic Friends -jäsenenä majoitut ja syöt 20 % alennuksella joka päivä 23.6.-13.8.2017. Jos et vielä ole jäsen, liity maksutta tästä. Valittavanasi on 230 hotellia seitsemässä maassa. Varaa kesäyö jo nyt ja maksa vasta hotellissa. 

 

Pyynikin upeat maisemat

Kuvaoikeudet: Visit Tampere/ Laura Vanzo & Jari Mäkinen

Ulkoilumahdollisuudet Pyynikillä ovat loistavat läpi vuoden, ja lähiseudulla riittää tekemistä. Pyynikin näköalatorniin kannattaa piipahtaa kuuluisalle munkkikahville ja ihastella tornista Tampereen maisemia.

Pispala

Pispalan portaat kuva mostphotos

Pispalan pitkissä puuportaissa voit suorittaa tehokkaan porrastreenin upeissa maisemissa. Rajaportin saunassa pääsee heittämään löylyä Suomen vanhimmassa julkisessa saunassa ja siitä voi jatkaa vaikka lähiöravintola Pispalan Pulteriin syömään. 

Scandic Rosendahl sijaitsee Pyynikin rannalla upeissa järvimaisemissa.