Lasten Tampere

Tampereella riittää tekemistä koko perheelle. Kaupunki tarjoaa paljon lapsille suunnattua tekemistä ympäri vuoden.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö

Koe Tampere lasten kanssa

Tampereella koko perhe viihtyy vaikka koko viikonlopun. Tekemistä riittää ja kulkeminen kompaktissa kaupngissa on helppoa.

Tampereen joulu lapsille

  • Särkänniemen Koiramäen kuusijuhlia vietetään joulunalusviikonloppuina 3.12. alkaen. Tarjolla on muun muassa jouluaskartelua, joulupolku ja yhteiskuva joulupukin kanssa. Joulun jälkeen alkaa Koiramäen joululoma, jolloin ovet ovat avoinna joka päivä.
  • Mimin ja Kukun jouluseikkailu 10.12. alkaa Vanhalta kirjastotalolta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
  • Sorin Sirkuksen joulushow Enigman voi nähdä 25.11.–8.1.
  • Jouluklassikko Saiturin joulua esitetään Tampereen Teatterissa jo viidettä vuotta. Näytöksiä on 1.12.–31.12.

Huvittelua koko päivä

Aloita Tampere-vierailu tutustumalla kaupungin maisemiin Näsineulan näköalatornista. Kirkkaalla säällä näköalatasanteelta voi nähdä jopa naapurikuntiin saakka, yli 20 kilometrin päähän. Elämyspuisto Särkänniemi houkuttelee niin lapsia kuin aikuisiakin. Sisäänpääsy alueelle on ilmainen ja se on avoinna ympäri vuoden (huvilaitealue on avoinna vain kesällä). Talvella alueelta löytyy paljon tekemistä, muun muassa Planetaario sekä Koiramäen kaupunki ja maatila.

Tampereen leikkipuistotarjontaan kannattaa tutustua. Ympäri vuoden lapsia liikuttavat Pikku Kakkosen puisto ja Tiitiäisen satupuisto ovat monipuolisuudessaan taatusti perheen pienimpien suosikkeja. Sorsapuistossa onnistuvat pelit, piknikit ja leikit.

Jännittäviä hetkiä ja tuttuja hahmoja

Koko perheelle löytyy myös runsaasti muuta puuhaa Tampereella. Tampereen taidemuseon yhteydessä sijiatsevassa Muumilaakson kokoelmaan kuuluu noin 2000 teosta ja sen helmi on sininen viiskerroksinen muumitalo. Poliisin työhön pääsee tutustumaan Hervannan Poliisimuseossa, jossa voi istahtaa poliisiauton kyytiin tai pukeutua poliisin univormuun. Jännittäviä hetkiä voi myös kokea keskustan Vakoilumuseossa missä pääsee tutustumaan salakirjoitukseen, salakuunteluun sekä tekemään agenttitestin.

Suosittelemme myös tutustumaan Tampereen teattereiden tarjontaan ja vierailua lähiseudun kotieläintarhoihin.
Scandic-hotellit Tampereella

Vinkki! Jos olet liikkeellä autolla, voit pysäköidä ilmaiseksi majoituksen yhteydessä Scandic Rosendahl-hotellissa.