Tekemistä lapsille Tampereella

Tampereella riittää tekemistä koko perheelle. Kaupunki tarjoaa paljon lapsille suunnattua tekemistä ympäri vuoden.

Koe Tampere lasten kanssa

Tampereella koko perhe viihtyy vaikka koko viikonlopun. Tekemistä riittää ja kulkeminen kompaktissa kaupungissa on helppoa.

Aloita Tampere-vierailu tutustumalla kaupungin maisemiin Näsineulan näköalatornista. Kirkkaalla säällä näköalatasanteelta voi nähdä jopa naapurikuntiin saakka, yli 20 kilometrin päähän. Elämyspuisto Särkänniemi houkuttelee niin lapsia kuin aikuisiakin. Sisäänpääsy alueelle on ilmainen ja se on avoinna ympäri vuoden (huvilaitealue on avoinna vain kesällä). Syksyllä ja talvella alueelta löytyy paljon tekemistä, muun muassa Planetaario sekä Koiramäen kaupunki ja maatila. Jouluisin Koiramäellä voi leikkiä, askarrella tai osallistua hauskoihin puuhapajoihin. Tapaa myös joulua viettävät maatilan eläimet, sekä oikeita poroja!

SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Sieltä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Liput SuperParkiin ostat kätevästi hotelliemme vastaanotosta!

Tampereen leikkipuistotarjontaan kannattaa tutustua. Ympäri vuoden lapsia liikuttavat Pikku Kakkosen puisto ja Tiitiäisen satupuisto ovat monipuolisuudessaan taatusti perheen pienimpien suosikkeja. Sorsapuistossa onnistuvat pelit, piknikit ja leikit.

Vinkki! Scandic Tampere Koskipuisto sijaitsee aivan Pikku Kakkosen puiston vieressä.

Jännittäviä hetkiä ja tuttuja hahmoja

Koko perheelle löytyy myös runsaasti muuta puuhaa Tampereella. Tampere-talon Muumimuseon kokoelmaan kuuluu noin 2000 teosta ja sen helmi on sininen viiskerroksinen muumitalo. Poliisin työhön pääsee tutustumaan Hervannan Poliisimuseossa, jossa voi istahtaa poliisiauton kyytiin tai pukeutua poliisin univormuun. Jännittäviä hetkiä voi myös kokea keskustan Vakoilumuseossa, missä pääsee tutustumaan salakirjoitukseen, salakuunteluun sekä tekemään agenttitestin.

Suosittelemme myös tutustumaan Tampereen teattereiden tarjontaan ja vierailua lähiseudun kotieläintarhoihin.

Vinkki! Jos olet liikkeellä autolla, voit pysäköidä maksutta majoituksen yhteydessä Scandic Rosendahl -hotellissa.

Majoitus Tampereella