Lasten Tampere

Tampereella riittää tekemistä koko perheelle. Suositun Särkänniemien huvipuiston lisäksi kaupunki tarjoaa paljon lapsille suunnattua tekemistä ympäri vuoden.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot

Syysloman hotelliyöt juuri nyt 20 % alennuksella Scandic Friends -jäsenille! Varaa koodilla FG2. Etu on voimassa joka päivä 14.-30.10.

Koe Tampere lasten kanssa

Aloita Tampere-vierailu tutustumalla kaupungin maisemiin Näsineulan näköalatornista. Kirkkaalla säällä näköalatasanteelta voi nähdä jopa naapurikuntiin saakka, yli 20 kilometrin päähän.

Huvittelua koko päivä

Elämyspuisto Särkänniemi houkuttelee niin lapsia kuin aikuisiakin. Sisäänpääsy aluelle on ilmainen ja se on avoinna ympäri vuoden (huvilaitealue on avoinna vain kesällä). Laitteiden lisäksi huvipuistosta löytyy paljon tekemistä, muun muassa Planetaario sekä Koiramäen kaupunki ja maatila.

Tampereen leikkipuistotarjontaan kannattaa tutustua. Ympäri vuoden lapsia liikuttavat Pikku Kakkosen puisto ja Tiitiäisen satupuisto ovat monipuolisuudessaan taatusti perheen pienimpien suosikkeja. Sorsapuistossa onnistuvat pelit, piknikit ja leikit.

Jännittäviä hetkiä ja tuttuja hahmoja

Koko perheelle löytyy myös runsaasti muuta puuhaa Tampereella. Tampereen taidemuseon yhteydessä sijiatsevassa Muumilaakson kokoelmaan kuuluu noin 2000 teosta ja sen helmi on sininen viiskerroksinen muumitalo. Poliisin työhön pääsee tutustumaan Hervannan Poliisimuseossa, jossa voi istahtaa poliisiauton kyytiin tai pukeutua poliisin univormuun. Jännittäviä hetkiä voi myös kokea keskustan Vakoilumuseossa missä pääsee tutustumaan salakirjoitukseen, salakuunteluun sekä tekemään agenttitestin.

Suosittelemme myös tutustumaan Tampereen teattereiden tarjontaan ja vierailua lähiseudun kotieläintarhoihin.

Scandic-hotellit Tampereella

Vinkki! Jos olet liikkeellä autolla, voit pysäköidä ilmaiseksi majoituksen yhteydessä Scandic Rosendahl-hotellissa.