Joulun aika Turussa

Turku on ollut joulukaupunki jo vuosisatojen ajan. Joulun ystävän kannattaa suunnata Turkuun tänäkin vuonna!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Joulukaupunki Turku

Joulutapahtumia

Jouluinen teemakokonaisuus Joulun polku tulvii ohjelmaa joulukuun alusta aina jouluun asti. Upeita valaistuksia ja kauniita näyteikkunoita, sekä Joulun polun Satumainen joulunavaus 1.12., joka huipentuu jouluvalaistuksen sytytykseen. Muista myös Lasten päivä 8.12., jolloin kaupunki täyttyy hauskalla tekemisellä koko perheelle!

15.12. on Tonttujuoksu! Voit osallistua hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa tuetaan vähävaraisten perheiden jouluruokailua.

Jouluaattona klo 12 koko Suomi hiljentyy kuulemaan, kun joulurauhan julistus luetaan Vanhalta Suurtorilta. Traditio on säilynyt 1300-luvulta saakka.

Joulumarkkinat

Tunnelmallisella Kauppatorin Joulutorilla on neljä teemaviikkoa. Ne aloittaa ruoka ja juoma -teema, jolloin tori notkuu makunautinnoista. Perinnejoulun aikaan myydään käsitöitä, tuttuja jouluherkkuja ja joulukuusia sekä lauletaan yhdessä. Lasten jouluviikolla paikalle saapuu muun muassa joulupukki. Moderni joulu kokoaa maailman jouluperinteitä ja inspiroi luomaan uusia.

Vanhalla Suurtorin Joulumarkkinat ovat neljänä joulunalusviikonloppuna. Myyjiä saapuu ympäri Suomea ja maailmaa tuoden mukanaan muun muassa käsitöitä, taidetta ja joulun herkkuja. Toripäivinä ohjelmaa on laidasta laitaan ja pääset tapaamaan myös joulupukkia.

Suomen suurimmat joulumyyjäiset järjestetään Turun Messukeskuksessa. Satojen myyjien pöydistä löytyy esimerkiksi leluja ja leipomuksia.