Joulun aika Turussa

Turku on ollut joulukaupunki jo vuosisatojen ajan. Joulun ystävän kannattaa suunnata Turkuun tänäkin vuonna!

Juuri nyt kesän hotelliyöt 20 % alennuksella. Varaa heti ja muuta joustavasti.

Joulukaupunki Turku

Joulutapahtumia

Jouluinen teemakokonaisuus Joulun polku tulvii ohjelmaa joulukuun alusta aina jouluun asti. Upeita valaistuksia ja kauniita näyteikkunoita, sekä Joulun polun Satumainen joulunavaus 30.11., joka huipentuu jouluvalaistuksen sytytykseen. Muista myös Lasten päivä 7.12., jolloin kaupunki täyttyy hauskalla tekemisellä koko perheelle!

14.12. on Tonttujuoksu! Voit osallistua hyväntekeväisyystapahtumaan, jonka osallistumismaksut lahjoitetaan tänä vuonna Turun Seudun Vanhustuki ry:n toiminnan tukemiseen.

Jouluaattona klo 12 koko Suomi hiljentyy kuulemaan, kun joulurauhan julistus luetaan Vanhalta Suurtorilta. Traditio on säilynyt 1300-luvulta saakka.

Joulumarkkinat

Vanhalla Suurtorin Joulumarkkinat ovat neljänä joulunalusviikonloppuna. Myyjiä saapuu ympäri Suomea ja maailmaa tuoden mukanaan muun muassa käsitöitä, taidetta ja joulun herkkuja. Toripäivinä ohjelmaa on laidasta laitaan ja pääset tapaamaan myös joulupukkia.

Kauppatorin uudistuksen ollessa käynnissä jouluisesta toritunnelmasta voi nauttia Kauppatorin väliaikaisella torialueella 30.11. alkaen.

Suomen suurimmat joulumyyjäiset järjestetään Turun Messukeskuksessa lauantaina 14.12. Satojen myyjien pöydistä löytyy esimerkiksi leluja ja leipomuksia.