Vietä viikonloppu Turussa

Suomen vanhimmassa kaupungissa riittää nähtävää vaikka koko viikonlopuksi. Mielenkiintoinen ravintolaelämä, monipuoliset ostosmahdollisuudet ja ainutlaatuiset nähtävyydet kiinnostavat ympäri vuoden.

TILAA LOMALLE

Juuri nyt varaat kesän lomayöt parhaaseen hintaan! Majoittua voit 23.6.–21.8.2022. Katso kohteet ja varaa netissä ilman varauskoodia.

Viikonloppuloman parhaat vinkit

Kaupungin sydämen muodostaa kauppatori ja lyhyen kävelyn päässä oleva Aurajoki ja jokiranta. Turussa on helppo liikkua ja välimatkat ovat lyhyet.

Ostoksille Turkuun - kolme shoppailuvinkkiä!

  • Persoonalliset paikalliset kivijalkakaupat kuten KUI Design ja PUF sekä söpöt second hand -putiikit kuten Best from the past ja Dirty Hippies Second hand & Lifestyle ovat tutustumisen arvoisia paikkoja.
  • Kauppahallin n. sadan putiikin joukosta löytää paikallisia herkkuja sekä pieniä ravintoloita.
  • Turun seudulla pääsee ostoksille kolmessa suuressa kauppakeskuksessa; Hansa aivan Turun keskustassa, Skanssi Helsingin moottoritien kupeessa tai Mylly Raisiossa.

Ainutlaatuisia ravintolaelämyksiä

Turussa on yksi Suomen kiinnostavin ravintolatarjonta. Aurajokirannan historiallisesta miljööstä löytyy monet kaupungin parhaista ravintoloista, kuten Blanko, Hügge ja Tårget. Legendaarinen Kaskis on ravintola, johon kannattaa matkustaa kauempaakin. Turku on tunnettu myös erikoisista pubeistaan. Vanhoihin instituutioihin tehdyt pubit kuten Panimoravintola Koulu, Uusi Apteekki, Old Bank sekä entinen Puutorin Vessa ovat vierailun arvoisia kohteita. Scandic Hamburger Börsin kattobaarissa nautit raikkaista drinkeistä ja upeista näköaloista. Aurajoen ravintolalaivat laajentavat tarjontaa kesäisin.

Näkemistä molemmilla puolilla jokea

Toisella puolella Aurajokea ovat tuomiokirkko, Aboa Vetus & Ars Nova, Wäinö Aaltosen museo ja Turun Kaupunginteatteri, toisella puolella taas kauppatori, kirjasto, Forum Marinum ja Turun linna. Myös Logomo tuo kaupungin kulttuuritarjontaan mukavan lisän.

Valitse hotelli ja vietä viikonloppuloma Turussa!

Scandicilla on neljä hotellia Turun parhailla paikoilla.