Vietä viikonloppu Turussa

Suomen vanhimmassa kaupungissa riittää nähtävää vaikka koko viikonlopuksi. Mielenkiintoinen ravintolaelämä, monipuoliset ostosmahdollisuudet ja ainutlaatuiset nähtävyydet kiinnostavat ympäri vuoden.

Juuri nyt viikonloput ja syysloman hotelliyöt 20 % alennuksella. Varaa heti ja muuta joustavasti.

Viikonloppuloman parhaat vinkit

Kaupungin sydämen muodostaa kauppatori ja lyhyen kävelyn päässä oleva Aurajoki ja jokiranta. Turussa on helppo liikkua ja välimatkat ovat lyhyet.

Ainutlaatuisia ravintolaelämyksiä

Turussa on yksi Suomen kiinnostavin ravintolatarjonta. Aurajokirannan historiallisesta miljööstä löytyy monet kaupungin parhaista ravintoloista, kuten Mami, Pinella ja Tårget. Legendaarinen Kaskis on ravintola, johon kannattaa matkustaa kauempaakin. Turku on tunnettu myös erikoisista pubeistaan. Vanhoihin instituutioihin tehdyt pubit kuten Panimoravintola Koulu, Uusi Apteekki, Old Bank sekä entinen Puutorin Vessa ovat vierailun arvoisia kohteita. Aurajoen ravintolalaivat laajentavat tarjontaa kesäisin.

Näkemistä molemmilla puolilla jokea

Toisella puolella Aurajokea ovat tuomiokirkko, Aboa Vetus & Ars Nova, Wäinö Aaltosen museo ja Turun Kaupunginteatteri, toisella puolella taas kauppatori, kirjasto, Forum Marinum ja Turun linna. Myös Logomo tuo kaupungin kulttuuritarjontaan mukavan lisän.

Ostoksille Turkuun - kolme shoppailuvinkkiä!

  • Fortuna-kortteli - KUI Design Local Shopissa sekä Klo Design, joista löytyy paikallisesti tuotettuja ja suunniteltuja persoonallisia vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita.
  • Kauppahallin n. sadan putiikin joukosta löytää paikallisia herkkuja sekä pieniä ravintoloita
  • Turun seudulla pääsee ostoksille kolmessa suuressa kauppakeskuksessa; Hansa aivan Turun keskustassa, Skanssi Helsingintien kupeessa tai Mylly Raisiossa.

Valitse hotelli ja vietä viikonloppuloma Turussa!

Scandicilla on kolme hotellia Turun parhailla paikoilla.