JukuPark

Varaa JukuPark-majoitus parhaaseen hintaan Scandic-hotellissa Turussa ja vietä hauska päivä JukuPark-vesipuistossa.Raikasta riemua koko perheelle

Kuvaoikeudet: JukuPark Turku

Vesipuisto JukuPark tarjoaa runsaasti hauskaa tekemistä niin vesipedoille kuin auringonpalvojille kesäaikaan. Virkistävät altaat ja 16 vauhdikasta vesiliukumäkeä sekä Suomen suurin vesileikkimaailma kruunaavat loman. Rentoudu auringonottoalueella, terassilla ja saunan lempeissä löylyissä tai nauti raikkaita juomia terassilla sekä herkullisia annoksia ravintolassa.

Vesipuisto on täynnä aktiviteetteja koko perheelle pomppulinnasta kiipeilyyn. 

Päivän päätteeksi voit valita mieluisan majoituksen Scandic-hotellista Turusta. Hotellimme sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä vesipuistosta.

Majoitushintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen
  • 0–12-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

JukuPark-majoitus on voimassa joka päivä kesällä. Katso JukuParkin aukiolojajat.

Varaa

Varaa majoitus parhaaseen hintaan netissä. Hinta on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, liity nyt!

Säännöt ja ehdot
Jäsenhinnat ovat voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikkina viikonpäivinä ja saat alennusta kaikista Scandicin julkisista hinnoista (Change ja Full Flex -hinnoista). Alennus ei koske yrityssopimushintoja, pakettihintoja tai varauskoodilla varattavia hintoja. Jäsenyys tulee esittää hotelliin saapuessa.

Jäsenhinta on voimassa ja ansaitset majoituksestasi pisteitä kun Scandic Friends -jäsennumerosi on liitetty varaukseen koko vierailun ajan.

Jos et vielä ole jäsen, liity maksutta netissä tai varauksen yhteydessä. 

Varausehdot