Kesävinkit Turkuun

Turku kukoistaa kesällä, Aurajoen halkoma kaupunki tarjoilee jotakin kaikille. Nautiskele kesästä ravintolalaivassa, uppoudu Suomen vanhimman kaupungin historiaan, herkuttele ravintoloissa ja kahviloissa. Jos kaupungin syke alkaa uuvuttaa, Turun saaristossa pääsee luonnon helmaan.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kiehtova kesäkohde

Uppoudu historiallisiin tunnelmiin

Turun Linna

Turun linna ja tuomiokirkko kuuluvat kaupungin perusnähtävyyksiin, mutta niiden väliltä löytyy paljon muutakin historiallista nähtävää.

Luostarinmäellä pääset tutustumaan 1827 Turun palolta säästyneisiin rakennuksiin, jotka muodostavat nykyään käsityöläismuseon. Kesällä pääset tutustumaan eri käsityöalojen verstaisiin päivittäin.

Herrasväen asumispuitteisiin puolestaan voi tutustua Qwenselin talossa, joka on 1700-luvun alusta säilynyt porvaristalo. Sen yhteydessä toimii myös Apteekkimuseo.

Saariston aarteita

Vanha kalastajamökki Turun saaristossa

Turun kuuluisaan saaristoon kuuluu noin 20 000 saarta, ja se tarjoilee upeita maisemia luonnon helmassa. Saaristossa voi risteillä, autoilla tai pyöräillä. Turusta voi tehdä päiväretken helposti lähistön saaristoon. Tai voit lähteä kiertämään 250 km pitkää Saariston Rengastietä ja uppoutua saariston tunnelmaan pidemmäksi aikaa.

Herkuttele ja nauti

Apteekki pubi sekä Turun herkkuja

Turun ravintolamaailma kasvaa vuosi vuodelta ja tarjoilee erialaisia makuelämyksiä. Joen varrella on kesällä leppoisa tunnelma ja runsaasti vaihtoehtoja. Tutustu varsinkin Turun erikoisuuksiin; jokilaivoihin, joissa viihtyy kesäisenä päivänä myöhäiseen iltaan asti. Kauppahallissa kannattaa käydä tutustumassa tarjontaan. Persoonalliset pubit Wanha Pankki, Uusi Apteekki ja Koulu viihdyttävät erikoisella miljööllään.

 

Scandicin kohdevinkit

Mitä tehdä Turussa kun kaikki on jo nähty? Katso minne Marika Scandic Plaza -hotellistamme suosittelee suuntaamaan!