Varaa

Scandic Plaza Turku, ravintola Bryggman's
Scandic Plaza Turku, ravintola Bryggman's
Takaisin hotelliin

Bryggman's

Tarjoamme herkkuja jokaiseen makuun ja meillä viihtyvät niin hotellin vieraat kuin kaupunkilaiset. Kesäkaudella palvelemme myös viihtyisällä kävelykadun terassillamme.

Bryggman´sin smörrebröd-lohivoileipä

Valikoimassamme on herkullisia leipomotuotteita, uuniperunoita, suussa sulavia tanskalaisia smørrebrød -voileipiä pohjoismaisilla mauilla höystettynä, lounaskeittoa sekä erikoiskahveja ja teetä. Suosimme paikallisia raaka-aineita ja luomutuotteita. Nauti herkkumme paikan päällä tai nappaa mukaan!

Kesäkaudella tarjolla myös illallismenu ja palvelemme pidempään.

Upea italialaishenkinen kaupunkitila

Bryggman´s sijaitsee nimensä mukaan tunnetun turkulaisen arkkitehti Erik Bryggmanin suunnittelemassa 1929 valmistuneessa, klassisismia ja varhaista funktionalismia edustavassa rakennuksessa.

Kävelykadun varrella sijaitseva rakennus muodostaa ainutlaatuisen arkkitehtonisesti korkeatasoisnen, italialaishenkisen kaupunkitilan yhdessä Bryggmanin suunnitteleman Betel-kirkon kellotapulin ja vastapäisen rakennuksen kanssa. 

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Aukioloajat

Aukioloajat
Café: ke-la 13:00-19:00, Ma-ti, su Suljettu