Varaa

Scandic Plaza Turku, ravintola Bryggman's
Scandic Plaza Turku, ravintola Bryggman's
Takaisin hotelliin

Bryggman's

Tervetuloa maittavan aterian äärelle tai poikkea raikkaalle juomalle. Meillä nautit rentoa skandinaavisen ja kansainvälisen keittiön inspiroimaa ruokaa. Halutessasi voit tehdä tilauksen kätevästi tiskillä ja tarjoilemme annoksesi pöytään.

Bryggman´sin smörrebröd-lohivoileipä

Valikoimassamme on herkullisia leipomotuotteita, uuniperunoita, suussa sulavia tanskalaisia smørrebrød -voileipiä pohjoismaisilla mauilla höystettynä, lounaskeittoa sekä erikoiskahveja ja teetä. Suosimme paikallisia raaka-aineita ja luomutuotteita. Nauti herkkumme paikan päällä tai nappaa mukaan!

Kesäkaudella Bryggman´s laajenee viihtyisälle terassille, tarjolla on myös illallismenu ja palvelemme pidempään.

Upea italialaishenkinen kaupunkitila

Bryggman´s sijaitsee nimensä mukaan tunnetun turkulaisen arkkitehti Erik Bryggmanin suunnittelemassa 1929 valmistuneessa, klassisismia ja varhaista funktionalismia edustavassa rakennuksessa.

Kävelykadun varrella sijaitseva rakennus muodostaa ainutlaatuisen arkkitehtonisesti korkeatasoisnen, italialaishenkisen kaupunkitilan yhdessä Bryggmanin suunnitteleman Betel-kirkon kellotapulin ja vastapäisen rakennuksen kanssa. 

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden. Lisäksi tarjoamme kuukausittain vaihtuvat annosedut. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Aukioloajat

Aukioloajat
Illallinen: pe-la 17:00-21:00, Ma-to, su Suljettu
 (Keittiö: pe-la 17:00-20:30, Ma-to, su Suljettu)

Café: ke-la 11:30-14:00, Ma-ti, su Suljettu