Scandic Plaza Turku

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Bryggman's Restaurant & Deli

Nauti herkullinen ateria tai kahvilan herkkuja tässä rennossa, kävelykadun varrella sijaitsevassa turkulaisravintolassa.

Ravintolassa voit nauttia pohjoismaisia makuja, Scandic Klassikoita unohtamatta. Deli-kahvilan puolella on päivisin tarjolla taidokkaita kahvilaherkkuja ja siellä voit nauttia myös maistuvaa lounasta. Kesäkaudella voit seurata kävelykadun tunnelmaa viihtyisältä terassiltamme.

Monipuolinen luomutuotteita sisältävä aamiainen kuuluu hotellivieraille aina hintaan. Myös ei-majoittuvat aamiaisvieraat ovat tervetulleita nauttimaan aamiaista 17 € hintaan.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la-su 08:00-11:00
 (Nyt tarjolla myös Breakfast @ Bryggman's!: Ma-la 07:30-13:00, su Suljettu)

Lounas: Ma-la 11:00-16:00, su Suljettu
Illallinen: Ma-la 16:00-23:00, su Suljettu
Café: Ma-la 07:30-16:00, su Suljettu