Tropiclandia

Scandic Waskia -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Tropiclandia-kylpylään, jossa on useita altaita ja vesiliukumäkiä sekä Relax hoito-osasto.

TILAA LOMALLE

Juuri nyt varaat kesän lomayöt parhaaseen hintaan! Majoittua voit 23.6.–21.8.2022. Katso kohteet ja varaa netissä ilman varauskoodia.

Hauskanpitoa ja hemmottelua

Kylpylä Tropiclandia

Huomioithan, että Scandic Waskia ei operoi Tropiclandia-kylpylää ja kylpylän käyttö ei sisälly majoituksen hintaan.

Hotelliasiakkaille edullisemmat hinnat kylpylään, kysy lisää vastaanotosta tai suoraan kylpylästä. Hotelliasiakkaat saavat käyttää saman päivän aikana lipulla rajattomasti kylpylää.

1100 m2 allasosastolla on vesihupeja jokaiseen makuun. Hurjastele vesiliukumäissä, pulahda kylmävesialtaassa tai rentoudu porealtaissa ja lämpimässä ulkoaltaassa. Alle 10-vuotiaat pääsevät allasosastolle vain aikuisen seurassa.

Hotellissa majoittuvat voivat ostaa kylpylälippuja kesän ajan vain kylpylästä, kesäsesongin ulkopuolella lippuja myydään myös hotellin vastaanotossa. Tropiclandian sivuilta saat lisätietoa palveluista, hinnoista sekä aukioloajoista. 

Porealtaat

Allasosastolta löydät 3 erilaista poreallasta (vesihieronta, vesi- ja ilmahieronta, ilmahieronta).

Saunat

Tropiclandiassa on miesten ja naisten puolella Suomalainen sauna sekä Turkkilainen sauna.

Relax hoito-osasto

Hemmottelevia hoitoja, hierontaa, parturi-kampaamo ja paljon muuta. Hoito-osastolla voit pistäytyä myös kylpyläkäynnin aikana. Hoito-osaston sivuilta saat lisätietoa ja teet varaukset.

Hinnat ja aukioloajat

Kylpylälipun hintaan sisältyy kylpylän rajaton käyttö yhden päivän ajan. Lippujen hinnat ja aukioloajat saattavat vaihdella, tarkastathan ne Tropiclandian omilta sivuilta. Scandic Waskian asiakkaille myynnissä lippuja alennettuun hintaan hotellin vastaanotossa. 

Majoitus lähellä Tropiclandiaa: