Ravintolat lähellä Scandic Aalborg City -hotellia

Hyvät yöunet ja maistuva ruoka pitävät kehon liikkeellä ja energiatasot korkealla koko päivän. Olemme tästä tietoisia, ja siksi olemme pitäneet huolen, että sinulla on vieraanamme parhaat olosuhteet ruokailemiseen ja nukkumiseen. Lue täältä lisää vierailusi aikana tarjoamastamme ruoasta – aamiaisesta, lounaasta tai päivällisestä. Tai koska tahansa mielesi tekee pientä välipalaa.Ruokaileminen Aalborgissa – Ravintolat lähellä Scandic Aalborg City -hotellia

Aamiainen

Aloita aamu herkullisella runsaalla aamiaisellamme, jossa on yli 100 vaihtoehtoa. Aamiainen on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 6.30–10.00.

Pikkusuolaista

Nauti lasillinen viiniä, kylmä hanaolut tai maukas juoma aulan viihtyisässä baarissa. Aulassa sijaitsee myös Shop, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Shopissa on tarjolla salaatteja, pikkusuolaista, wrappeja ja kolmioleipiä sekä kuumia ja kylmiä juomia.

Lounas

Suunnitteletko lounastavasi vierailusi aikana? Suosittelemme Restaurant Papegøjehavenia, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Ravintolassa tarjoillaan erinomainen buffetlounas maanantaista lauantaihin.

Illallinen

Illallisravintolaksi suosittelemme kumppaniravintolaamme San Giovannia. Nauti herkullinen ateria ravintolassa, jossa voit lisäksi käyttää samoja ravintolakuponkeja kuin omissa Scandic-ravintoloissamme. San Giovanni sijaitsee Vesterbrogadella – vain 7 minuutin kävelymatkan päässä hotellista.

Take away -ruoka

Vastaanoton henkilökunta suosittelee sinulle mielellään muitakin kaupungin ravintoloita, ja huoneessa on lista kaupungin lukuisista ravintolavaihtoehdoista. Jos syöt mieluummin huoneessasi tai hotellin aulassa, tarjolla on runsaasti take away -vaihtoehtoja, jotka voidaan toimittaa hotellin vastaanottoon ja laskuttaa huoneesi laskuun.