Hotellit Aalborg

Aalborg tai Alborg, Pohjois-Jyllannin alueella on Tanskan neljänneksi suurin kaupunki ja tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa lyhyemmälläkin kaupunkilomalla, niin pariskunnille kuin perheille. Käy inspiroivissa museoissa, ruokaile yhdessä monista upeista, rannalla sijaitsevista ravintoloista, joista on kaunis näkymä Limfjordenille, ja rentoudu kylmän oluen parissa eloisalla Jomfru Ane Gadella. Jos matkustat lasten kanssa, älä jätä käymättä Aalborgin eläintarhassa tai Jumbolandissa. Scandic-hotellimme Aalborgissa sijaitsee vain 10 minuutin päässä kaupungin keskustasta.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:). Jos haluat tehdä varauksen lahjakortilla, soita +358 200 81800.

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Enemmän vaihtoehtoja Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot