Hotellit Aalborg

Aalborg on Tanskan neljänneksi suurin kaupunki, ja se tarjoaa monia mahdollisuuksia kaupunkilomalle, niin pariskunnille kuin perheillekin. Käy inspiroivissa museoissa, ruokaile yhdessä monista rannalla sijaitsevista ravintoloista, joista on kaunis näkymä Limfjordenille, ja rentoudu kylmän oluen parissa eloisalla Jomfru Ane Gadella. Jos matkustat lasten kanssa, muista vierailla myös Aalborgin eläintarhassa tai Jumbolandissa. Tarjoamme kaksi Scandic-hotellia Aalborgissa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.