Suuntaa LEGOLAND® huvipuistoon ja ohita jonot

Upea LEGOLAND® on täynnä koettavaa koko perheelle ja Billundissa sijaitseva huvipuisto onkin kesän huippuhetkiä. Hotellimme Koldingissa myy lippuja LEGOLAND® huvipuistoon, jolloin voit ohittaa kesäisin pitkät lipunmyyntijonot ja suunnata suoraan huvipuistoon.

80 miljoonaa LEGO® palikkaa

Päästä mielikuvituksesi valloilleen upeassa huvipuistossa ja nauti hauskasta päivästä puistossa, joka on rakennettu yli 80 miljoonasta LEGO® palikasta. Huvipuistosta löydät yli 50 LEGO®-teemaista laitetta. Kiidä Jungle Racers -laitteen vesialuksessa, päästä mielikuvituksesi valloilleen Imagination Zone:ssa tai tunne itsesi jättiläiseksi Minilandissa. Vieraile merirosvojen Piratlandissa ja purjehdi Captain Rogerin salaiseen luolaan tai kohtaa hurjat merirosvot. Viimeistele päiväsi vierailulla Polar Landiin, jossa pääset katsomaan eläviä pingviinejä, sekä LEGO® eläimiä. Polar Landistä löydät myös Polar X-plorer -vuoristoradan, jonka 5 metrinen pudotus saa adrenaliisini nousemaan.

Lataa akkujasi Scandic-hotellissa

Pitkän ja toiminnantäytteisen päivän päätteeksi on aika rentoutua ja nauttia herkullisesta illallisesta. Hotellimme ravintolassa on monipuolinen menu, jossa perheen pienimmät nauttivat lasten ruokalistan terveellisistä ja hauskoista annoksista. Illallisen jälkeen koko perhe voi leikkiä yhdessä hotellin leikkihuoneessa, joka on täynnä hauskaa puuhaa. Hyvin nukutun yön jälkeen koko perhe nauttii runsaan aamiaisen, jonka jälkeen seuraavaan päivään on riittävästi energiaa.