LEGOLAND® – seikkailujen maailma

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja tutustu LEGOLANDiin®. Täältä löytyy seikkailuja lapsille ja lapsenmielisille.unohtumattomia elämyksiä LEGOLANDissa®

LEGOLANDissa® vietetyn päivän päätteeksi, majoitu mukavasti lähellä sijaitsevassa hotellissamme:

Ohita jonot ja hyödynnä alennus pääsymaksusta ostamalla liput netistä

LEGOLAND® – upeita elämyksiä

Seikkailujen maailma ja kahdeksan uskomatonta rakennettua nähtävyyttä odottavat kaikenikäisiä. Täällä voit rakentaa oman taideteoksesi DUPLO®-legoilla tai LEGO®-palikoilla.

Näe koko maailma LEGOLANDissa®Yli 830 000 LEGO®-palikasta on rakennettu kopiot viidestä maailman korkeimmasta rakennuksesta: Burj Khalifasta, Shanghai Towerista, Makkah Royal Clock Tower Hotelista, One World Trade Centeristä ja Taipei 101:stä. Eiffel-torni ja 24 cm LEGOTOP®-torni ovat myös pujahtaneet joukkoon. Nauti näiden rakennelmien tarjoamasta taivaisiin kurkottelevasta vau-elämyksestä. Mallit on rakennettu mittakaavassa 1:150.

Nämä LEGOLAND-elämykset ovat todellisessa koossaan: Emmet's Flying Adventure tarjoaa koko perheelle THE LEGO® MOVIE™ -elämyksen. Tai voit osallistua DUPLO®-hyökkäykseen interaktiivisessa Apocalypseburg Sky Battle -huvipuistolaitteessa.

Koe äärimmäistä LEGO® NINJAGO® -jännitystä interaktiivisessa LEGO® NINJAGO® -laitteessa. Tässä kyydissä sinun on hallittava tulen, salaman, maan ja jään elementit 3D:nä. Ilman elementtejä ninjat eivät voi taistella Great Devoureria vastaan. Uskallatko astua hiuksianostattavaan Ghost – The Haunted House -kummitustaloon? Koe myös Polar X-plorerin jännittävä vapaapudotus. Tutustu lukemattomiin pieniin seikkailuihin Minilandissa. 36 metrin korkeuteen kohoavasta LEGOTOP®-tornista on upea näköala 65 miljoonan LEGO®-palikan ylle.

LEGO® House

Oletko käynyt LEGO® House -talossa? Se on LEGO®-palikoiden kotikaupungissa, Billundissa, sijaitseva seikkailuntäyteinen talo. Täällä voit leikkiä jopa 25 miljoonalla LEGO®-palikalla!
Eikä rakentamiselle näy loppua MINI CHEF -ravintolassakaan. Rakenna oma menusi neljästä LEGO®-palikasta, skannaa se pöydässä – ja keittiön miniatyyrikokit valmistavat ruokasi.
Luvassa on lukuisia aktiviteetteja maailman suosituimpien rakennuspalikoiden parissa.

Huomioithan, että LEGOLAND®-liput eivät sisällä pääsyä LEGO® House -taloon. Voit ostaa liput LEGO® House -taloon LEGO® Housen nettisivulta.

LEGO House