Hotelliaamiainen

Hyvä päivän aloitus Scandicissa tarkoittaa oman maun mukaan nautittua hotelliaamiaista. Aamiaisellamme on tarjolla herkullisia vaihtoehtoja erilaiset mieltymykset ja ruokavaliot huomioiden.Hyvä päivän aloitus

Tuoreen kahvin ja lämpimän leivän tuoksu kutsuvat nauttimaan aamiaista Scandicissa. Tarjolla on runsas valikoima laadukkaita herkkuja, tuttuja aamiaissuosikkeja ja hyvinvointia tukevia vaihtoehtoja. Kokemus hotelliaamiaisestamme on yksi niistä asioista, jotka tekevät vierailustasi erityisen. 

Aamiainen Scandicissa

Kesällä 21.6.–18.8.2024 lisäksi tarjolla jääkahvia, oman keittiömme granolaa sekä lettukestit hillolla ja kermavaahdolla.

Aamiainen on aina tarjolla

Scandicissa hotelliaamiainen on aina tarjolla ja sisältyy yleensä majoituksen hintaan hotelleissamme Pohjoismassa. Saksassa ja Puolassa aamiainen ei sisälly majoitushintaan mutta on ostettavissa lisämaksusta, samoin Scandic Go -hotelleissa sekä osassa Signature-hotellejamme. Aamiaisen tarjoiluajat ja lisätiedot löytyvät hotellin omilta nettisivuilta.

Hotelliaamiainen ei-majoittuville vieraille

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan runsaasta aamiaisesta ja hotellin tunnelmasta, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on alk. 20,90 €/hlö hotelleissamme Suomessa. Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta aamiaisen hinnasta viikonloppuisin.