Hotelliaamiainen

Hyvä päivän aloitus Scandicissa tarkoittaa oman maun mukaan nautittua hotelliaamiaista. Aamiaistuotteistamme löytyy herkullisia vaihtoehtoja erilaiset mieltymykset, ruokavaliot ja kasvipohjaiset herkut huomioiden.Hyvä päivän aloitus

Herkullista huomenta! Tuoreen kahvin ja lämpimän leivän tuoksu kutsuvat sinut nauttimaan runsaasta hotelliaamiaisesta. Meiltä löydät klassisia hotelliaamiaisen suosikkeja, kuten maalaispekonia, munakokkelia, croisantteja, haudutettua puuroa, tuoreita hedelmiä ja lisäksi pääset kokeilemaan myös uudempia makuja. Valikoimassamme on aina luomutuotteita, lähellä tuotettuja ja sesongin makuja sekä runsaasti kasvipohjaisia aamiaisherkkuja, sillä vastuullisuus on tärkeä osa arkeamme.

Aamiainen Scandicissa

Aamiainen sisältyy yleensä huonehintoihimme Pohjoismaissa. Saksassa ja Puolassa sekä muutamassa Signature-hotellissamme voit ostaa sen lisämaksusta. Lisätietoja saat suoraan hotellista.

Aamiainen ei-majoittuville vieraille

Tiesithän, että olet lämpimästi tervetullut nauttimaan runsaasta aamiaisesta ja hotellin tunnelmasta, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on alk. 20,50 €/hlö hotelleissamme Suomessa. Scandic Friends -jäsenenä saat 10 % alennusta aamiaisen hinnasta viikonloppuisin.