Wellness-tapahtumat ja ajat

Spectrum Wellness -osastolla pääset kokemaan erilaisia aistielämyksiä, jotka rentouttavat ja auttavat löytämään sekä kehon että mielen tasapainon.SaunaGus

Nauti aromaterapiasta ja rentoutumisesta osallistumalla Gus Masterin nautinnolliseen saunaelämykseen Spectrum Wellness -osastolla. Saunahetken aikana Gus Master heittää löylyä käyttäen eteerisiä luomuöljyjä sisältävää vettä. Kiuas muodostaa tuoksuvaa höyryä, jota Gus Master levittää kaikkialle saunaan erityisillä pyyheliikkeillä. Koe aromaterapia lämpimässä saunassa miellyttävällä tavalla.

SaunaGus-elämys sisältää kolme löylykertaa. Jokainen löylykerta kestää 8–10 minuuttia, ja välissä on 10 minuutin tauot. Taukojen aikana voit pulahtaa 25 metrin pituiseen lämpimään uima-altaaseen, nauttia olostasi höyrysaunassa, kokeilla suihkukäytävää tai vain rentoutua loungessa.

Päivät, kellonajat, hinnat ja ilmoittautuminen

Tiistaisin: 17.30–18.45 

Torstaisin: 17.30–18.45 

Lauantaisin ja sunnuntaisin (parittomina viikkoina): 11.15–12.30

Hinta: 295 DKK (sisältää SaunaGus-elämyksen ja pääsyn wellness-osastolle 75 minuutin ajaksi)


Muista ottaa uimapuku mukaan. Pyyhkeen ja kylpytakin voit lainata meiltä.

Ilmoittaudu täällä

Stressiä lievittävä jooga ja SaunaGus  

Stressiä lievittävä jooga ja SaunaGus on eksklusiivinen kolmen päivän kurssi, jonka ohjaa Bjørg Frellesvig. Kolmen illan aikana pääset rentouttavalle, aistielämykselliselle matkalle lempeän yin-joogan venytysten ja rentouttavan SaunaGus-elämyksen parissa. Saata kehosi ja mielesi tasapainoon.

Aloitamme yin-joogalla, joka päätetään meditatiiviseen nidra-hetkeen. Pääset siis hoitamaan koko kehoasi. Tämän jälkeen siirrymme wellness-osastolle, jossa pääset nauttimaan SaunaGus-elämyksen eteerisistä öljyistä ja aromaterapian vaikutuksista.

Päivät, kellonajat, hinnat ja ilmoittautuminen

17.–19. tammikuuta 2023

Milloin: joka päivä klo 19.00–21.15

Kurssin hinta: 895 DKK/hlö

Muista ottaa uimapuku mukaan. Pyyhkeen ja kylpytakin voit lainata meiltä.

Ilmoittaudu täällä