Wellness-hoidot

Spectrum Wellness -osastolla on tarjolla runsaasti erilaisia hoitoja keholle ja mielelle. Astu hyvinvoinnin maailmaan ja täydennä rentouttavaa hoitoa vierailemalla myös wellness-osastolla.YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS, LUONNOLLISUUS JA VASTUULLISUUS 

Me SPECTRUM WELLNESS -osastolla haluamme tarjota kehollesi parasta, mitä luonnolla on tarjota. Vältämme tarpeettomien kemikaalien, muovin ja muiden lisäaineiden käyttöä. Uskomme, että ihosi saa parhaan hyödyn luonnollisista käsittelyistä luonnollisia tuotteita käyttämällä. Sen vuoksi käytämmekin ainoastaan puhtaita manteliöljyjä, eteerisiä öljyjä, luomuyrttejä ja suolaa. Osa tuotteista on peräisin omista keittiöistämme ja yrttitarhoistamme. Käytämme ainutlaatuisia Yroli-tuotteita, joiden pääainesosiin kuuluu mikroleviä, pohjoismaisia marjoja ja afrikkalaisia hedelmiä. Ne saadaan kaikki suoraan luonnosta tai luomuviljeltyinä. Tarjoamme ainutlaatuisia ja vastuullisia hoitoja.

Kaikki hoidot maksetaan varauksen yhteydessä.

Huomioithan, että hoitojen ikäraja on 16 vuotta. 

1 Heart reaction.1

Scandic Signature Treatment

Nimikkohoitomme on kokonaisvaltainen hoito vartalollesi. Tässä kokovartalohoidossa käytetään parhaita vastuullisia ja luomutuotteita Yrolilta.
Hoito alkaa hellävaraisella vartalon takaosien kuorinnalla, jonka jälkeen seuraa kasvojen kuorinta ja hieronta. Sitten on vartalon etuosien kuorinnan aika, mitä seuraa rentouttava vartalohieronta. Hieronnassa kehon mikrobiomeja käsitellään Yroli-vartaloöljyllä, ja ihosta tulee raikkaan ja eloisan tuntuinen. Sen jälkeen ihollesi hierotaan Yroli-vartalovoide, ja hoito viimeistellään kasvoille jätettävällä naamiolla ja stressiä lievittävällä niskahieronnalla. Kokonaisvaltainen hoito rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä.

90 min, 1 695 DKK (sisältää wellness-osaston 2,5 tunnin käyttöoikeuden)

Pre-Beach Treatment (kesäkuusta elokuuhun)

Pre-Beach on vain kesällä tarjolla oleva hoito, jonka nimi kertoo kaiken. Hoito, jonka jälkeen olet valmis rannalle tai kaupunkiin. Vartalo kuivaharjataan, mikä poistaa kuolleita ihosoluja ja saa ihon hehkumaan luonnollisesti. Kuivaharjaus myös vähentää selluliittia. Sen jälkeen on hieronta, jossa käytettävä Yroli-vartaloöljy virkistää ja suojaa ihoasi. Lopuksi koko vartaloon hierotaan Yrolin ihanteellisesti imeytyvää aurinkosuojavoidetta. Hoito viimeistellään lyhyellä, rentouttavalla ja kosteuttavalla kasvohoidolla, joka saa ihon tuntumaan virkistyneeltä ja raikkaalta.

70 min, 1 295 DKK (sisältää wellness-osaston 2,5 tunnin käyttöoikeuden)

Mommylicious

Upea hoito juuri silloin, kun raskaus alkaa verottaa energiatasoja – raskauden alussa, keskivaiheilla ja lopussa. Rentouttavassa kokovartalohieronnassa erityishuomion kohteena ovat jalat ja selkä. Hieronnassa käytetään Yrolin vastuullisia luomutuotteita. Hoidossa keskitytään erityisesti vartalon rasittuneimpiin alueisiin. Hoidon jälkeen tunnet olosi energiseksi ja hemmotelluksi.

80 min, 1 495 DKK (sisältää wellness-osaston 2,5 tunnin käyttöoikeuden)

Spectrum Signature Organic Wrap

Ylellinen hoito kaikkina vuodenaikoina. Osallistut tähän omassa hoitohuoneessa toteutettavaan hoitoon aktiivisesti itse. Hoito on yhdistelmä itsensä hemmottelua ja perinteistä hoitoa. Hoito alkaa itse suorittamallasi vartalokuorinnalla keittiöstämme ja yrttitarhastamme peräisin olevilla ainesosilla, jotka me valmistelemme sinua varten. Kuorinta rentouttaa, ja se huuhdellaan pois suihkussa. Hoitaja käärii vartalosi sitten vartalokääreeseen, mikä tekee ihostasi pehmeän ja mukavan tuntuisen. Lopuksi saat rentoutua vartalokääreessä ja kuunnella rauhallista musiikkia ennen suihkua ja ylellisen Yroli-vartaloöljyn tai -vartalovoiteen levittämistä.

60 min, 695 DKK (sisältää wellness-osaston 2,5 tunnin käyttöoikeuden)

Wellness-hieronta

Jos olet stressiä lievittävän tauon tarpeessa, valitse jokin rentouttavista wellness-hieronnoista. Saat hellävaraisen hieronnan makuulla, samalla kun voit kuunnella rentouttavaa musiikkia ja nauttia huoneen eteeristen öljyjen tuoksusta. Tämän hoidon aikana kehosi palautuu pitkän shoppailupäivän, raskaan lennon tai muiden aktiviteettien jäljiltä.

30 min, 595 DKK | 60 min, 895 DKK | 75 min, 1 095 DKK.
(sisältää 2,5 tunnin pääsyn wellness-osastolle)

Rasul-itsehoito

Rasul-kylpylähoito on mahdollisuutesi kokea ihastuttava, virkistävä, parantava ja puhdistava vartalohoito, jossa käytetään marokkolaista savea. Hoidon aikana pääset nauttimaan oman Rasul-huoneesi yksityisyydestä. Näytämme sinulle, miten erilaisia savia käytetään. Hoito alkaa suola-/yrttikuorinnalla, jonka sitten huuhtelet suihkussa. Sitten levität itse erilaisia mineraalisavia, minkä jälkeen istahdat omaan höyrysaunaasi ja koet höyryn kosteuttavan vaikutuksen useaan kertaan. Höyrysaunan aikana huomaat myös, miten erilaiset savet reagoivat vesimolekyyleihin harmonisesti. 

45 min.

1 henkilölle 695 DKK | 2 henkilölle 1 095 DKK (sisältää 2,5 tunnin pääsyn wellness-osastolle)

Hinnat ilmoitetaan Tanskan kruunuissa, ja ne sisältävät ALV:n ja palvelumaksun. Hoidot tulee maksaa varauksen yhteydessä. Kaikki hoidot Scandic Enjoy Yourself -hoitoa lukuun ottamatta voi peruuttaa maksutta viimeistään 48 tuntia ennen hoidon alkamista. Hoidoista, jotka peruutetaan 48–24 tuntia ennen hoidon alkamista, veloitetaan 50 % hoidon hinnasta. Hoidoista, jotka peruutetaan alle 24 tuntia ennen hoidon alkamista, veloitetaan 100 % hoidon hinnasta.