Tutustu eläimiin lähietäisyydeltä Aalborgin eläintarhassa

Harvinaiset aasianleijonat paistattelevat petoalueen ruoholla auringossa samalla kun tiikerit tarkkailevat niitä korkealta tornista. Jääkarhupari Malik ja Lars nauttii elämästä ylellisellä alueellaan samalla kun värikäs sinikeltainen ara (macaw) sukii höyheniään upeassa häkissä. Tervetuloa Aalborgin eläintarhaan.Aalborgin eläintarhassa voit tutustua eläimiin kaikkialta maailmasta

Aalborgin eläintarha on Tanskan toiseksi suurin eläintieteellinen kohde ja Aalborgin suosituin nähtävyys. Pääset tutustumaan 1 500 hyvinvoivaan eläimeen eri puolilta maailmaa ympäristöissä, jotka on suunniteltu muistuttamaan mahdollisimman tarkasti eläinten luonnollisia elinympäristöjä. Aalborgin eläintarhassa pääset ihailemaan upeita karhuja, leikkisiä merileijonia ja hidasliikkeisiä laiskiaisia.

Vietä hauska päivä Aalborgin eläintarhassa. Yövy hotellissa Aalborgissa.

Vaikuttava petoalue

Aalborgin eläintarhaan avattiin vuonna 2012 uusi, suuri alue leijonille ja tiikereille. Uudella alueella eläimillä on erittäin paljon tilaa liikuskella. Alue on jaettu kahtia: toinen alue on tarkoitettu leijonille ja toinen tiikereille. Näet leijonia maanalaisissa tunneleissa silmän korkeudella ja pääset katselemaan eläimiä poluilla, jotka kiertävät koko alueen ympäri.

Kun nälkä yllättää, voit nauttia piknikistä koko perheelle tarkoitetulla uudella leikkialueella. Tarjolla on luonnonläheinen leikkialue, grillausalueita ja Zoofari-lava, jolla järjestetään esityksiä ihastuttavista maatilan eläimistä.