Lemmikin kanssa hotellissa

Haluaisiko tassukaverisi mukaasi lomalle? Mukava kuulla! Olet lämpimästi tervetullut yhdessä nelijalkaisen ystäväsi kanssa majoittumaan meille.Majoitu mukavasti lemmikin kanssa

Majoitamme mielellään koko perheen, myös tassuväen. Hotelleissamme on lemmikkiystävällisiä huoneita, joissa voit majoittua yhdessä karvakaverisi kanssa. Lähimmät koirapuistot ja ulkoilureitit voit tiedustella hotellin vastaanotosta.

Olemme koonneet yhdessä lemmikkiystävämme Mustin ja Mirrin kanssa pienen tervetuliaslahjan koiravieraillemme, joka toivottavasti saa lemmikkisi hännän heilumaan. Lomaile huoletta, sillä paketti sisältää tietoa myös Mustin ja Mirrin etäeläinlääkäripalveluista.

Varaa lemmikkihuone etukäteen netissä

Voit varata lemmikkihuoneen myös ottamalla yhteyttä suoraan hotelliin (valitse soittaessa palveluvalikossa "hotellin vastaanotto").

tai

Voit tehdä varauksen netissä alla olevilla tavoilla kun varauksesi maksu tapahtuu hotellissa.

  • huonevarauksen yhteydessä varausvahvistussivulla
  • valitsemalla sähköpostiisi tulleessa varausvahvistuksessa "Katso/muokkaa varausta"
  • valitsemalla tekstiviestitse tulleessa varausvahvistuksessa "Lisätietoa"
  • valitsemalla Varaukseni-osiossa netissä "Katso/muokkaa varausta"

Scandic Friends -jäsenenä voit varata lemmikkihuoneen suoraan nettisivuiltamme varauksesi maksutavasta riippumatta. Voit myös maksaa lemmikkihuoneen Scandic Friends -pisteillä.

Lisämaksu per lemmikkihuone/yö

Lisämaksu per koko vierailu

Vinkkejä karvamatkustajille

  • Koiravieraidemme tervetuliaispaketissa on ajankuluksi purulelu, mutta omatkin lelut tarjoavat kivaa matkapuuhaa.
  • Kannattaa varata reissuun riittävästi tuttua ruokaa: äkillinen ruoanvaihto voi saada vatsan sekaisin.
  • Oma tuttu makuualusta auttaa rauhoittumaan.
  • Pyrimme varaamaan lemmikkihuoneet läheltä uloskäyntiä, mutta jos liraukset ja muut pikku päästöt huolestuttavat, varaa mukaan imukykyinen alusta.

Huom! Suurin osa lemmikkihuoneista on Standard-huonetyyppiä ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä. Hotelleissamme Suomessa voit myös varata lemmikkihuoneen suoraan lisäpalveluista. Lemmikkihuoneen varaus nettisivuilta on voimassa vain hotelleissamme Suomessa.