Hotellit Norja

Norjassa on poikkeuksellisen paljon erilaisia vierailukohteita – etelän Kristiansandista pohjoisen Nordkappiin. Voit kokea keskiyön auringon ja revontulet, kauniit vuonot ja upean luonnon sekä kaupungin sykkeen, gourmet-ravintolat ja festivaalit! Yövy Norjassa yhdessä lähes 90 hotellistamme ja nauti palkitusta aamiaisestamme.

Kesän hotelliyöt alk. 79 €! Varaa koodilla SUMMER ja majoitu koko kesä 1.6.–31.8. Katso kohteet, osta 27.4. asti ja muuta joustavasti.

Täältä löydät upeaa luontoa pohjoisesta etelään sekä mahtavia ulkoilukokemuksia, joten jos pidät patikoinnista, kiipeilystä ja kalastuksesta, Norja on sopiva kohde sinulle. Mitä kauemmas pohjoiseen matkustat, sitä enemmän päivänvaloa valoisina kesäkuukausina riittää, ja voit kokea jopa yöttömän yön.

Vaikka olisit ennemminkin kaupunki-ihminen, Norjasta löytyy jokaiselle jotakin! Norjassa on paljon nähtävyyksiä, tasokkaita ravintoloita ja festivaaleja – museoista ja näyttelyistä puhumattakaan. Et tule pettymään! Nobelin rauhanpalkinto jaetaan Oslossa joka vuosi, ja siellä sijaitsevassa Nobel Peace Center -keskuksessa voit tutustua palkittuihin. Tervetuloa johonkin monista Scandic-hotelleistamme, joita on Norjan kaikissa suurimmissa kaupungeissa.

Jos pidät talvesta ja hiihtolajeista, Norjaa parempaa paikkaa alppi- ja maastohiihdolle ei ole: lumiolosuhteet ovat erinomaiset ja rinteet tasokkaita.