Hotellit Norja

Norjassa on poikkeuksellisen paljon erilaisia vierailukohteita – etelän Kristiansandista pohjoisen Nordkappiin. Voit kokea keskiyön auringon ja revontulet, kauniit vuonot ja upean luonnon sekä kaupungin sykkeen, gourmet-ravintolat ja festivaalit! Yövy Norjassa yhdessä lähes 90 hotellistamme ja nauti palkitusta aamiaisestamme.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Täältä löydät upeaa luontoa pohjoisesta etelään sekä mahtavia ulkoilukokemuksia, joten jos pidät patikoinnista, kiipeilystä ja kalastuksesta, Norja on sopiva kohde sinulle. Mitä kauemmas pohjoiseen matkustat, sitä enemmän päivänvaloa valoisina kesäkuukausina riittää, ja voit kokea jopa yöttömän yön.

Vaikka olisit ennemminkin kaupunki-ihminen, Norjasta löytyy jokaiselle jotakin! Norjassa on paljon nähtävyyksiä, tasokkaita ravintoloita ja festivaaleja – museoista ja näyttelyistä puhumattakaan. Et tule pettymään! Nobelin rauhanpalkinto jaetaan Oslossa joka vuosi, ja siellä sijaitsevassa Nobel Peace Center -keskuksessa voit tutustua palkittuihin. Tervetuloa johonkin monista Scandic-hotelleistamme, joita on Norjan kaikissa suurimmissa kaupungeissa.

Jos pidät talvesta ja hiihtolajeista, Norjaa parempaa paikkaa alppi- ja maastohiihdolle ei ole: lumiolosuhteet ovat erinomaiset ja rinteet tasokkaita.