Varaa

Miten järjestää hybriditapahtuma helposti?

Korona-aika heitti meidät odottamattomalla nopeudella hyödyntämään etätyöskentelyn välineitä. Myös tapahtumien järjestämisessä koettiin nopeutunut tarve digitaalisuuden hyödyntämiseen. Näihin tarpeisiin toimme asiakkaidemme ulottuville uusia palveluita, kuten hybriditapahtumat.

Kokouksien ja tapahtumien digiaika

Yhdessäolon ja vuorovaikutuksen tarve ei ole väistynyt. Edelleen halutaan koota ihmiset yhteisen asian äärelle, kasvattamaan tiimihenkeä, vahvistamaan asiakassuhteita. Nykytilanne on kuitenkin kasvattanut halua järjestää kokous tai tapahtuma fyysisen ja online-tapahtuman hybridinä – osa osallistujista on paikan päällä, osa etänä. Tämän johdosta lisäsimme monipuoliseen kokouspalveluiden tarjontaan myös hybriditapahtumat, striimausmahdollisuudet ja videoneuvottelut.

Hybriditapahtumat laadukkaasti ja helposti

– Myös nyt haluamme palvella asiakasta parhaamme mukaan ja tarjota helpon mahdollisuuden yhdistää puitteissamme aidot kohtaamiset paikan päällä ja osallistumiset etänä – vuorovaikutteisesti ja laadukkaasti turvallisuus huomioiden. Pelkkä yhteydenotto riittää, avullamme järjestyvät sopivien tilojen ja tarjoilujen lisäksi myös ratkaisut tilaisuuden digitaalisiin tarpeisiin – pieniin ja suuriin, kertoo Antti Karjalainen, Scandicin myyntijohtaja.

– Edistyneillä videoneuvottelulaitteillamme hybridikokouksen pitäminen onnistuu hyvän äänentoiston ja laadukkaan kuvan ansiosta sujuvasti ja joustavasti. Striimauspalveluidemme avulla tapahtuman vierasmäärää voi kasvattaa moninkertaisesti ja etäosallistujat voivat helposti osallistua live-lähetykseen viestein ja kommentein. Lisäksi tilaisuuden tallenne on asiakkaan hyödynnettävissä jälkikäteen. Voimme myös toteuttaa useampia tapahtumia eri paikkakunnilla samanaikaisesti, yhdistää ne digitaalisilla lähetyksillä ja välittää ristiin. Meillä on Suomessa hotelleja lähes 30 paikkakunnalla, joten vaihtoehtoja riittää, jatkaa Karjalainen.

Striimauspalveluiden asiantuntija

Tarjoamme striimauspalvelut yhdessä Woltti Groupin kanssa, joka on jo vuosia hyödyntänyt digitaalisia ratkaisuja tuottamissaan tapahtumissa. Heillä on tarjota online-tapahtumien järjestämiseen useita työkaluja, joita voidaan käyttää tapahtuman live-striimaukseen ja vuorovaikutteiseen kommunikaatioon.

– Scandic erottuu alalla muista ketteränä toimijana, joka tarjoaa helposti asiakkaan saataville niin kokousten perusvirtualisoinnit kuin maailmanluokan tapahtumatkin, hybriditilaisuuksiin hyvin soveltuvissa tiloissa, sanoo Jarkko Kivikoski, Woltti Groupin Business Director.

Ensiluokkaisten tapahtumapaikkojemme valikoima on kasvanut entisestään, kun Scandic Grand Central Helsinki avautui tarjoten ainutlaatuisen näyttämön, palvelut ja modernin tekniikan unohtumattomille tapahtumille Helsingin ydinkeskustassa.

– Tilaisuuden järjestäjän kannalta on kätevää myös se, että Scandicissa järjestyy tapahtuman esiintyjille ja osallistujille majoitus ja tarjoilut saman katon alta, lisää Jarkko Kivikoski.

– Lisäksi Scandicin vahvuutena on vankka ammattitaito ja kokemus kokousten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä, jatkaa Kivikoski.