Varaa

Täysin uniikki, loistelias hotelli avautuu alkuvuonna 2021 arvokkaassa, Eliel Saarisen suunnittelemassa jugend-rakennuksessa paraatipaikalla Helsingin Rautatieasemalla, liikenteen ytimessä. Voit kokea ylellisyyden haluamallasi tavalla.

Read more about Scandic Grand Central Helsinki

Avaamme kaikkien ulottuville ainutlaatuisen hotellielämyksen alkuvuonna 2021. Scandic Grand Central Helsinki on täysin uniikki, loistelias hotelli-, ravintola- ja juhlakokonaisuus vuonna 1909 valmistuneessa Eliel Saarisen suunnittelemassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa jugendrakennuksessa, paraatipaikalla Helsingin Rautatieasemalla - kaiken liikenteen ytimessä, kulttuurin ja tapahtumien äärellä.

Hotelli on kaupungin sykkivä sydän, aivan uudenlainen tapahtuma- ja kohtaamispaikka tarjoten vanhanajan charmia ja klassisuutta raikastettuna modernilla twistillä ja yllätyksellisyydellä. Voit nauttia palan luksusta haluamallasi tavalla, kokea elämyksiä ja tunteita. Hotellissa ylellisyys, mystisyys ja ajaton eleganssi yhdistyvät kansainväliseen urbaaniin ilmapiiriin ja tämän päivän helsinkiläiseen rentouteen.

Hotellin lähes 500 huonetta tarjoavat upean valikoiman ensiluokkaiseen hotellielämykseen. Uudisosa yhdistää entisen hallintorakennuksen pohjoissiivet muodostaen keskelle rauhallisen sisäpihan. Voit nauttia rennon tyylikkään hotellihuoneen rauhasta ja aamiaisesta sisäpihan talvipuutarhassa, sen katetulla terassilla – keskellä Helsinkiä.

Hotellin uniikki upea aula sopii niin työskentelyyn kuin kohtaamisiinkin. Hotellin avarat kokous- ja tapahtumatilat sekä sykähdyttävä juhlatila Grand Ballroom luovat ainutlaatuiset puitteet niin pieniin kuin suuriinkin kokoontumisiin.

Hotelli sijaitsee kaiken liikenteen ytimessä, kulttuurin ja tapahtumien äärellä. Paikallis- ja kauko-junilla saavut hotellin vierelle, kuten myös metrolla. Myös lentokenttä on lähellä, sillä hotellista on sinne suora juna- ja bussiyhteys, olet perillä n. 30 minuutissa. Raitiovaunu puolestaan yhdistää satamat ja hotellin muutamassa minuutissa. Hotellin vierellä sijaitsevat niin Ateneum ja Kansallisteatteri kuin Kaisaniemen puisto ja Töölönlahden ulkoilualuekin.

Avataan 1.2.2021, varaa jo nyt!

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Grand Central Helsinki Puhelin

+358 0200 81800

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Grand Central Helsinki Osoite

Vilhonkatu 13
Helsinki