Varaa

Kevyet kokouspäivän ohjelmat

Take a break

Virkistävä ja energisoiva tauko

Taukojumppa tarjoaa piristävän rentoutumishetken keskellä kokouspäivää. Hyvin suunniteltu tauko antaa energiaa, lisää tehokkuutta ja kohentaa vireystilaa.

Hyvinvointivalmentajan ohjaama taukojumppa sopii loistavasti kokouspäivää tauottavaksi ja virkistäväksi ohjelmaksi. Aktiivinen tauko ja mukava loppurentoutus saa veren kiertämään ja ajatuksen juoksemaan. Ohjelma voidaan toteuttaa kokoustilassa ilman erityisjärjestelyjä. 

  • Aika: 20–30 min
  • Henkilömäärä: 10–100
  • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Tarkka paikka

Taitoa, tarkkuutta ja tasapainoa

Leikkimielisen kisailun merkeissä saatte uutta virtaa kokouspäivään. Tässä aktiviteetissa tutustutaan erilaisiin taitoa, tarkkuutta ja tasapainoa vaativiin aktiviteetteihin. Lajeissa voidaan kisailla joko yksilöinä tai pienjoukkueissa.

Lajivalikoima koostuu kestosuosikeista ja uusimmista hittilajeista, kuten laser-ammunta, pulmatehtävät, puhallusnuoliammunta, alppicurling ja tasapainosimulaattori. Tämän on varmasti hauska ja rento tapa viettää aktivoivaa taukoa. Aktiviteetti voidaan järjestää kätevästi missä vain, esimerkiksi omassa kokoustilassa.

  • Aika: 1 1/2–2 h
  • Henkilömäärä: 10–200
  • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Varaa 

Ota yhteyttä kokousmyyntiimme saadaksesi tarjouksen kumppaneiltamme +358 300 870 888 (0,26 €/min + pvm/mpm) tai meeting.fi@scandichotels.com

Lisätietoa

Lisätietoa ohjelmasta suoraan yhteistyökumppaniltamme +358 207 291 871 tai scandic@4event.fi