Varaa

Tunteella työssä -valmennus

Tunteetkin ovat taitolaji

Tunnetaitojen harjoittelu on sekä äärimmäisen trendikästä että valtavan tärkeää. Tunteella työssä -valmennuksemme antaa rakennuspalikoita koko työyhteisön tunnetaitojen kehitykseen. Tuloksena on terveellisempi työilmapiiri ja paremmat valmiudet suoriutua työelämän haasteista.

Työelämässä tarvitaan monipuolista osaamista, mutta parhaatkaan osaajat eivät pärjää ilman taitoja pitää huolta tärkeimmästä työkalustamme – mielestämme. Kansainvälisestikin arvostetut työelämätutkijat ovat arvioineet, että tulevaisuudessa tärkeimpiä työelämätaitoja ovat taito keskittyä ulkoisten ja sisäisten häiriötekijöiden äärellä, taito palautua työpäivän jälkeen, tunnetaidot ja psyykkinen joustavuus. Joustava mieli on utelias ja avoin oppimaan uutta ja se kykenee sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin. Se tunnistaa, hyväksyy ja ilmaisee vaikeitakin tunteita rakentavalla tavalla ja kykenee sietämään epävarmuutta. Tunnetaitojen ollessa kohdallaan mahdollistuu myös tuiki tärkeä työn imu, eli myönteinen motivaatiotila työtä kohtaan.

Tunteella työssä -palvelutarjonta käsittää erilaisia kokonaisuuksia aina muutaman tunnin valmennuksista kokonaisiin työhyvinvointipäiviin. Valmennuksessa keskitytään erilaisten tunnetaitojen kehittämiseen innostavien mini-workshoppien ja toiminnallisten aktiviteettipisteiden avulla. Sisällöt perustuvat uusimpaan käyttäytymispsykologiseen tutkimustietoon ja sen sovelluksiin. Erityisesti keskitytään hyväksyntään sekä elämänarvoihin pohjautuvaan malliin käyttäytymisestä ja käyttäytymisen muutoksesta. Mieltään ei kuitenkaan voi treenata joustavaksi vain teorioihin ja tutkimuksiin perehtymällä. Joustavan mielen lihakset vaativat vahvistuakseen sopivassa määrin harjoittelua, uusia virikkeitä ja rentoutumista. Tärkeässä roolissa Tunteella työssä -valmennuskokonaisuudessa onkin kokemuksellinen harjoittelu. Kokemuksellinen oppiminen yksin ja ryhmässä auttaa siirtymään hyvistä aikomuksista konkreettisiin tekoihin. Loppujen lopuksi vain teot voivat muuttaa hyvinvointiamme niin työssä kuin vapaa-ajallakin.Tunteella työssä -palveluvalikoimamme kattaa eri palvelukokonaisuudet kaikenkokoisille yrityksille ja palvelut ovat saatavissa valtakunnallisesti.

  • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Varaa 

Ota yhteyttä kokousmyyntiimme saadaksesi tarjouksen kumppaneiltamme +358 300 870 888 (0,26 €/min + pvm/mpm) tai meeting.fi@scandichotels.com

Lisätietoa

Lisätietoa ohjelmasta suoraan yhteistyökumppaniltamme +358 207 291 871 tai scandic@4event.fi