Varaa

Kokousasiantuntija ainutlaatuisiin tarpeisiisi

Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme toimivat apunasi suunnittelusta toteutukseen räätälöiden juuri teille sopivan tilaisuuden kokouspaketit, oheisohjelmat ja turvallisuus huomioiden.

Tehokkaita tilaisuuksia, joilla on tarkoitus

Asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen tilaisuuden

Nykyään työntekijät viettävät 30 % ajastaan kokouksissa, mutta moniko heistä osaa ottaa kaiken hyödyn irti niistä? Scandicin uusi kokouskonsepti ja kokousasiantuntijat tarjoavat asiakkaille räätälöityjä ja tarkoitukseen pureutuvia kokemuksia.

Kuinka monessa kokouksessa olit tänään? Todennäköisesti kahdessa tai kolmessa. Jos olet esimies, luultavasti vieläkin useammassa. Entä onko yritykselläsi johdon hyväksymä kokousohjelma, joka on käytössä yrityksen joka tasolla? Eikö? Jos lohduttaa, et ole yksin. Positiivisen ja tehokkaan kokouskulttuurin luominen tai selkeän tarkoituksen määrittäminen ei käy leikiten. Tähän tarpeeseen Scandicin uusi kokouskonsepti perustuu.

Scandic on vuosien mittaan käynyt tiivistä keskustelua asiakkaidemme kanssa tehokkaiden kokousten järjestämisessä. Asiakkaidemme tarpeiden perusteella syntyi uusi konsepti, jonka keskiössä ovat Scandicin kokousasiantuntijat, jotka osaavat suunnitella innovatiivisia, asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kokouksia. Palveluihin kuuluu kaikki neuvonnasta ja rakenteen suunnittelusta tarjoiluihin ja kalustamiseen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!