Kokousasiantuntija ainutlaatuisiin tarpeisiisi

Erilaisten työkalujen avulla asiantuntijamme järjestävät tarpeitasi vastaavan kokouksen aina täydellisestä huoneesta, ruoasta ja luovista välineistä lähtien.

Varaa kokous

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Tehokkaita tilaisuuksia, joilla on tarkoitus

Asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen tilaisuuden

Nykyään työntekijät viettävät 30 % ajastaan kokouksissa, mutta moniko heistä osaa ottaa kaiken hyödyn irti niistä? Scandicin uusi kokouskonsepti ja kokousasiantuntijat tarjoavat asiakkaille räätälöityjä ja tarkoitukseen pureutuvia kokemuksia.

Kuinka monessa kokouksessa olit tänään? Todennäköisesti kahdessa tai kolmessa. Jos olet esimies, luultavasti vieläkin useammassa. Entä onko yritykselläsi johdon hyväksymä kokousohjelma, joka on käytössä yrityksen joka tasolla? Eikö? Jos lohduttaa, et ole yksin. Positiivisen ja tehokkaan kokouskulttuurin luominen tai selkeän tarkoituksen määrittäminen ei käy leikiten. Tähän tarpeeseen Scandicin uusi kokouskonsepti perustuu.

Scandic on vuosien mittaan käynyt tiivistä keskustelua asiakkaidensa kanssa tehokkaiden kokousten järjestämisessä. Asiakkaiden tarpeiden perusteella syntyi uusi konsepti, jonka keskiössä on Scandicin pian viisisataapäinen kokousasiantuntijajoukko. Asiantuntijat on koulutettu luovan liiketoiminnan koulussa Hyper Islandissa varta vasten Scandicille kehitetyssä koulutusohjelmassa.

Kokousasiantuntijat saavat työvälineitä, joilla voi suunnitella innovatiivisia, asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kokouksia. Jotta voimme luoda parhaan mahdollisen ilmapiirin jokaisen ainutlaatuisen kokouksen tarpeisiin, palveluihin kuuluu kaikki neuvonnasta ja rakenteen suunnittelusta tarjoiluihin ja kalustamiseen.