Lahjakortti

Lahjakortti on ikimuistoinen ja aineeton elämyslahja pienessä paketissa, joka ilahduttaa varmasti. Scandicin hotelli-, kylpylä-, ravintola- ja arvolahjakortit voit nyt ostaa kätevästi netissä, vaikka kotisohvalta ja viime hetkellä.Anna lahjaksi elämys 

Anna lahjaksi hyvää oloa ja hemmottelua! Etsitpä sitten täydellistä elämyslahjaa juhlien sankarille tai haluat palkita ja muistaa yrityksen henkilökuntaa, lahjakortti on nappivalinta. Loistava lahjaidea myös hänelle jolla on jo kaikkea!

  • Standard-huone lahjakortti 90 €
  • Superior-huone lahjakortti 99 €

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, runsaan aamiaisen ja hotellin oman saunan ja kuntohuoneen käytön missä tahansa Scandic-hotellissa Suomessa. Kylpylähotelleissamme myös hotellin oman kylpylän käyttö sisältyy hintaan. Majoituslahjakorttimme ovat voimassa 12 kuukautta.

Arvolahjakortti alk. 20 €

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös arvolahjakortteja haluamallesi rahasummalle alk. 20 €. Arvolahjakortti käy maksuksi Scandicin hotelleissa, kylpylähotelleissa sekä ravintoloissa.

Aamiais- ja ravintolalahjakortit alk. 19 €

Varaa lahjakorttimajoitus

Lahjakorttivarauksen voit tehdä nettisivuillamme lahjakortissa mainitun ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että lahjakortilla huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varsinkin tapahtumien aikaan hotellit ovat usein hyvin kysyttyjä ja saatavuus on rajoitettua.