Lahjakortti

Hotellilahjakortti on ikimuistoinen ja aineeton elämyslahja pienessä paketissa, joka ilahduttaa varmasti! Lahjakortin voit ostaa kätevästi netissä, vaikka kotisohvalta ja viime hetkellä.lahjaksi elämys

Etsitpä sitten täydellistä elämyslahjaa jouluksi tai yllätystä juhlien sankarille, Scandicin lahjakortti on nappivalinta. Loistava lahjaidea myös hänelle jolla on jo kaikkea!

  • Standard-huone lahjakortti 99 €
  • Superior-huone lahjakortti 109 €

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, runsaan aamiaisen ja hotellin oman saunan ja kuntohuoneen käytön missä tahansa Scandic-hotellissa Suomessa. Kylpylähotelleissamme myös hotellin oman kylpylän käyttö sisältyy hintaan. Oikeuttaa majoitukseen viikonloppuisin ja loma-aikoina saatavuuden mukaan. Majoituslahjakorttimme ovat voimassa 12 kk ja majoitusaika on sama kuin lahjakortin voimassaoloaika.

Arvolahjakortti alk. 20 €

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös arvolahjakortteja haluamallesi rahasummalle alk. 20 €. Arvolahjakortti käy maksuksi Scandicin hotelleissa, kylpylähotelleissa sekä ravintoloissa.

Aamiais- ja ravintolalahjakortit alk. 19 €

Varaa lahjakorttimajoitus

Lahjakorttimajoituksen varaat nettisivuillamme lahjakortissa mainitun ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että lahjakortilla huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varsinkin tapahtumien aikaan hotellit ovat usein hyvin kysyttyjä ja saatavuus on rajoitettua. 

Usein kysytyt kysymykset lahjakorteista