Muut – kysymyksiä ja vastauksiaPikalinkit

Lemmikki mukana matkalla

Hotelleillamme on erilaisia käytäntöjä lemmikkieläinten suhteen. Kaikki lemmikkieläimiä tiloihinsa hyväksyvät Scandic-hotellit veloittavat lemmikistä n. 20 € per yö (Suomessa ja Saksassa 20 €, Norjassa 200 NOK ja Puolassa 80 PLN). Scandic-hotelleissa Ruotsissa ja Tanskassa hinta on per hotellikäynti, ei per yö kuten muissa maissa (Ruotsissa veloitus on 200 SEK ja Tanskassa 200 DKK).

Hotellit päättävät sallittujen lemmikkieläinten määrän ja muut yksityiskohdat lemmikkien majoitukseen liittyen. Varaa lemmikkihuone ottamalla yhteyttä suoraan hotelliin (valitse soittaessa palveluvalikossa "hotellin vastaanotto").

Hotelleissamme Suomessa voit myös varata lemmikkihuoneen netissä varausvahvistus-sivulla. Lisäpalvelut-osio näkyy vain kun varauksesi maksu tapahtuu hotellissa tai olet sisäänkirjautunut Scandic Friends -jäsenenä varauksen tekohetkellä.

Ei kuittia / myöhäinen sisäänkirjautuminen

Mitä minun tulisi tehdä, jos en ole saanut kuittia?

Jos et ole saanut kuittia yöpymisestäsi sähköpostitse, ota yhteyttä hotelliin ja lähetämme sinulle uuden kuitin. Hotellin yhteystiedot löydät hotellin nettisivuilta.

Sähköinen kuitti

Saat hotellissa maksetut majoituslaskut ja muut ostokset sähköisessä muodossa Storebox-sovelluksen kautta suoraan puhelimeesi. Maksuton palvelu on käytössä hotelleissamme Suomessa ja on helppo ottaa käyttöön App storesta tai Google Playsta.

Miten vahvistan varaukseni myöhäistä saapumista varten?

Ota yhteyttä hotelliin vahvistaaksesi varauksesi myöhäistä saapumista varten. Hotellin yhteystiedot löytyvät hotellin nettisivuilta.

Lahjakortit

Mistä voin ostaa Scandic-lahjakortteja?

Scandicin majoitus-, ravintola- ja arvolahjakortteja voit ostaa lahjakorttikaupastamme.

Aamiainen

Milloin hotellissa tarjoillaan aamiaista?

Aamiaisen tarkat kellonajat löydät hotellin ravintolan nettisivuilta.

Otathan huomioon! Aamiainen on ostettavissa lisähintaan Saksan ja Puolan hotelleissamme sekä Downtown Camper by Scandic ja Haymarket by Scandic -hotelleissamme Tukholmassa.

SCANDIC YRITYKSILLE

Oletko kiinnostunut yrityssopimuksesta Scandicin kanssa tai onko sinulla kysyttävää nykyisestä sopimuksesta?

Scandic Friends

Mitä yhteistyökumppaneita Scandic Friends -ohjelmassa on?

Miten ansaitsen/käytän Scandic Friends -yhteistyökumppanipisteitä?

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä varaus- & asiakaspalveluumme puh. 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan valitsemaasi hotelliin. Hotelliemme yhteystiedot löydät hotellin nettisivun alakulmasta.

Scandic Hotels Oy Y-tunnus

1447914-7