Muut – kysymyksiä ja vastauksiaPikalinkit

Lemmikki mukana matkalla

Hotelleillamme on erilaisia käytäntöjä lemmikkieläinten suhteen. Kaikki lemmikkieläimiä tiloihinsa hyväksyvät Scandic-hotellit veloittavat lemmikistä n. 20 € per yö. (Ruotsissa veloitus on 200 SEK, Tanskassa 200 DKK, Norjassa 200 NOK, Saksassa 20 € ja Puolassa 80 PLN). Scandic-hotelleissa Ruotsissa hinta on per hotellikäynti, ei per yö kuten muissa maissa. Tanskassa hinta veloitetaan per lemmikki.

Hotellit päättävät itse tiloihinsa sallittujen lemmikkieläinten määrän ja muut asiaankuuluvat yksityiskohdat lemmikkien majoitukseen liittyen. Ota yhteys haluamaasi hotelliin (puhelimitse palveluvalikossa "hotellin vastaanotto"), niin he kertovat sinulle tarkemmat käytäntönsä.

Ei kuittia / myöhäinen sisäänkirjautuminen

Mitä minun tulisi tehdä, jos en ole saanut kuittia?

Jos et ole saanut kuittia yöpymisestäsi sähköpostitse, ota yhteyttä hotelliin ja lähetämme sinulle uuden kuitin. Hotellin yhteystiedot löydät hotellin nettisivuilta.

Miten vahvistan varaukseni myöhäistä saapumista varten?

Ota yhteyttä hotelliin vahvistaaksesi varauksesi myöhäistä saapumista varten. Hotellin yhteystiedot löytyvät hotellin nettisivuilta.

Lahjakortit

Mistä voin ostaa Scandic-lahjakortteja?

Majoituslahjakortteja myydään kaikissa Scandic-hotelleissa, pois lukien Scandic Forssa. Lahjakortteja voi ostaa myös 10 € ja 50 € arvoisina arvolahjakortteina, jotka käyvät maksuksi Scandicin hotelleissa ja ravintoloissa. Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien.

Aamiainen

Milloin hotellissa tarjoillaan aamiaista?

Aamiaisen tarkat kellonajat löydät hotellin ravintolan nettisivuilta.

Otathan huomioon! Aamiainen on ostettavissa lisähintaan Saksan ja Puolan hotelleissamme sekä Downtown Camper by Scandic ja Haymarket by Scandic -hotelleissamme Tukholmassa.

SCANDIC YRITYKSILLE

Oletko kiinnostunut yrityssopimuksesta Scandicin kanssa tai onko sinulla kysyttävää nykyisestä sopimuksesta?

Scandic Friends

Mitä yhteistyökumppaneita Scandic Friends -ohjelmassa on?

Miten ansaitsen/käytän Scandic Friends -yhteistyökumppanipisteitä?

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä varaus- & asiakaspalveluumme puh. 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan valitsemaasi hotelliin. Hotelliemme yhteystiedot löydät hotellin nettisivun alakulmasta.

Scandic Hotels Oy Y-tunnus

1447914-7