Muut asiat - kysymyksiä ja vastauksia

Lemmikit mukana matkalla

Voinko ottaa lemmikkini mukaan Scandic-hotelliin?

Hotelleillamme on erilaisia käytäntöjä lemmikkieläinten suhteen. Kaikki lemmikkieläimiä tiloihinsa hyväksyvät Scandic-hotellit veloittavat lemmikistä n. 20 € per yö. (Ruotsissa veloitus on 200 SEK, Tanskassa 200 DKK, Norjassa 200 NOK, Saksassa 20 €, Belgiassa 20 € ja Puolassa 80 PLN). Tämä hinta veloitetaan per yö, ei per hotellikäynti. Tanskassa hinta veloitetaan per lemmikki. Hotellit päättävät itse tiloihinsa sallittujen lemmikkieläinten määrän ja muut asiaankuuluvat yksityiskohdat lemmikkien majoitukseen liittyen. Ota yhteys haluamaasi hotelliin (puhelimitse palveluvalikossa "hotellin vastaanotto"), niin he kertovat sinulle tarkemmat käytäntönsä.

Lahjakortit

Mistä voin ostaa Scandicin lahjakortin?

Majoituslahjakortteja myydään kaikissa Scandic-hotelleissa.

Lahjakortteja on ostettavissa myös 10 ja 50 €:n arvoisina (paikallisessa valuutassa) arvolahjakortteina, jotka käyvät maksuksi Scandicin hotelleissa ja ravintoloissa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostoajankohdasta.

Aamiainen

Milloin hotellissa tarjotaan aamiainen?

Hotellin aamiainen tarjoillaan yleensä arkisin klo 06.30 – 09.30 ja viikonloppuisin klo 07.00 – 10.00. Paikallisia poikkeuksia esiintyy, tarkastathan aamiaisen ajankohdan kyseisen hotellin ravintolasivuilta.

Otathan huomioon! Aamiainen ei sisälly hintaan Saksan, Belgian ja Puolan hotelleissa.

Y-tunnus

1447914-7