Turun Hamburger Börs Scandic-ketjuun

Scandic on allekirjoittanut sopimuksen Turun Hamburger Börs -hotellin toiminnoista.Vuonna 1895 rakennettu Hamburger Börs on toiminut hotellina ja ravintolana Turussa jo 113 vuotta. Historiallinen rakennus sijaitsee Turun parhaimmalla paikalla kauppatoria vastapäätä.

Tämänhetkinen vuokrasopimus hotellista loppuu kesäkuussa 2019, minkä jälkeen rakennus remontoidaan ja uudistetaan täysin. Scandicin tavoite on käynnistää hotellitoiminta vuoden 2021 alussa.

"Odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan ja kehittämään Hamburger Börsin perinteitä. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus meille, ja tulemme investoimaan paljon aikaa sekä rahaa, jotta historiallinen rakennus säilyttää arvokkuutensa.", kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Hotellissa on 300 huonetta, kokoustiloja sekä 400 hengen juhlasali, ravintola ja baari. Lisäksi hotellissa on 150 asiakaspaikkainen kattoterassi baareineen.

Scandicilla on tällä hetkellä 27 hotellia Suomessa, joista kolme on Hilton-brändin alla. Suomen hotellimarkkinat kehittyvät positiivisesti ja Turun hotellibisneksessä on odotettavissa vahvaa kasvua.