Huonepalvelu

Kruunaa hotellilomasi nauttimalla ravintolamme loihtima illallinen – vaikkapa huoneessasi leppoisasti omaan tyyliin. Tai ystävien kesken pikkujoulu-tunnelmissa. Juuri nyt tarjoamme huonepalvelumaksun kuluitta, kun tilaat illallisen huoneeseen!Nauti aamiainen sängyssä, tilaa kiireisen päivän päätteeksi illallinen huoneeseen tai rentoudu viinilasin ja maistelulautasen kanssa. Jos haluat yllättää saapumispäivänä ystäväsi, tilaa hotellilta etukäteen pullo kuohuviiniä huoneeseen.

erikoistarjous: maksuton huonepalvelu

Haluamme ilahduttaa vierailuasi tarjoamalla nyt maksuttoman huonepalvelun. Kun tilaat illallisen juomineen huoneeseesi hotellimme ravintolasta, tuomme illallisen maksutta huoneeseesi. Huonepalvelumenuun löydät  hotellin ravintolan sivulta ja muista huonepalvelutuotteista voit kysyä suoraan hotellin vastaanotosta. Tilaa illallinen ennakkoon tai klo 19 mennessä.

Säännöt ja ehdot 
Maksuton aterioiden ja juomien tuonti hotellihuoneeseen on voimassa 1.11.-22.12.2020 hotellin ravintolan aukioloaikoina. Tarjous koskee illallisen tilaamista juomineen huoneeseen hotellin ravintolan huonepalvelumenulta. Tarjous koskee yhtä vientikertaa huonetta kohden illan aikana. Ruokatilaus tulee tehdä viimeistään klo 19 samana iltana. Voit kuitenkin tilata tarjoilut tuotavaksi myöhemmin ravintolan aukioloaikana. Tilauksen voit tehdä suoraan hotelliin myös ennen saapumista, jos haluat varmistua aikataulusta. Saman illan tilauksissa on hyvä varautua ruuhkaan. Tarjous ei koske aamiaista. Tarjoamme hotellin ravintolassa runsaan buffetaamiaisen. 

Maksuton huonepalvelu on voimassa valituissa hotelleissamme Suomessa. Tarjous ei ole voimassa seuraavissa hotelleissa: Scandic Espoo, Scandic Forssa, Scandic Kaisaniemi, Scandic Aulanko, Scandic Joensuu, Scandic Kemi, Scandic Kotka, Scandic Patria, Scandic Eden Nokia, Scandic Oulu Station, Scandic Rauma, Scandic Rukahovi, Scandic Seinäjoki, Scandic Tampere Station ja Scandic Atrium.